david1995 Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Salut am luat panel bugged , net. Si cand sa testez, bag tot baza de date tot. Uitati cum apare site Poza:http://imgur.com/FIQVwDQ http://imgur.com/g4BGqZi Eroare Quote mysqli_select_db() expects parameter 1 to be mysqli, string given in C:\xampp\htdocs\includes\connection.php on line 3 Linia 3 Quote mysqli_select_db('test', $link);
Diablo Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Cum se cheama baza ta de date? Liber ca pasarea cerului. #DELETEBUGGED #FUCKBUGGGED P.S.:Tu plodule, da tu plodule nu te gandii ca am ciuda pe bugged, nu eu am ciuda pe faptul ca acapareaza din ce in ce mai mult mintile copiilor mai straluciti si ii transforma in scammer si viitori boschetari. Hai sa schimbam ceva! Hai sa schimbam Romania!
david1995 Posted April 8, 2016 Author Posted April 8, 2016 Just now, TheSpy said: Cum se cheama baza ta de date? test
Diablo Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Cauta variabila $link Liber ca pasarea cerului. #DELETEBUGGED #FUCKBUGGGED P.S.:Tu plodule, da tu plodule nu te gandii ca am ciuda pe bugged, nu eu am ciuda pe faptul ca acapareaza din ce in ce mai mult mintile copiilor mai straluciti si ii transforma in scammer si viitori boschetari. Hai sa schimbam ceva! Hai sa schimbam Romania!
david1995 Posted April 8, 2016 Author Posted April 8, 2016 (edited) 1 minute ago, TheSpy said: Cauta variabila $link In data de baza ?.. Uite aici ... Quote <?php $link = mysqli_connect('localhost', 'root', '') or die("Nu se poate efectua conexiunea MYSQL."); mysqli_select_db('test', $link); $dbh = new PDO('mysql:host=localhost;dbname=test;charset=utf8', 'root', ''); ?> Edited April 8, 2016 by david1995
Diablo Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Nu in alte config-uri. Liber ca pasarea cerului. #DELETEBUGGED #FUCKBUGGGED P.S.:Tu plodule, da tu plodule nu te gandii ca am ciuda pe bugged, nu eu am ciuda pe faptul ca acapareaza din ce in ce mai mult mintile copiilor mai straluciti si ii transforma in scammer si viitori boschetari. Hai sa schimbam ceva! Hai sa schimbam Romania!
david1995 Posted April 8, 2016 Author Posted April 8, 2016 9 minutes ago, TheSpy said: Nu in alte config-uri. Nu am gasit.
Ainox Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 (edited) Salut, Adauga @ inaintea lui mysqli_select_db('test', $link); Edited April 8, 2016 by Ainox
david1995 Posted April 9, 2016 Author Posted April 9, 2016 11 hours ago, Ainox said: Salut, Adauga @ inaintea lui mysqli_select_db('test', $link); Multumesc..Dar acuma nustiu ce are nu cred ca se connecteaza cu data de baza.Adica merge site. Si bag parola si nume bun dar zice ca is incorecte.
S.Valentin (Hurdock) Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Scrie tot iar, e complet greșit modul in care folosești PDO.
Ainox Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 (edited) 7 minutes ago, david1995 said: Multumesc..Dar acuma nustiu ce are nu cred ca se connecteaza cu data de baza.Adica merge site. Si bag parola si nume bun dar zice ca is incorecte. Daca nu folosesti baza de la gm-ul bugged (vortex) nu o sa mearga la acel panel Edited April 9, 2016 by Ainox
david1995 Posted April 9, 2016 Author Posted April 9, 2016 (edited) 2 hours ago, Ainox said: Daca nu folosesti baza de la gm-ul bugged (vortex) nu o sa mearga la acel panel Pai folosesc . Dar nustiu ce are. GM-ul merge perfect . Dar panel nu. Si le-am descarcat ambele de pe acelasi site. Edited April 9, 2016 by david1995
Recommended Posts