DanyBoSS Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 (edited) Salut , am adaugat script-ul de a nu putea folosi masini fara licenta .. dar cand intru intr-o masina imi zice ca nu am licenta , de asemenea cand dau /examen la dmv ma scoate din masina si zice ca nu am licenta.. iar acea masina este pentru cei care dau de examen asa si cand vreau sa dau de permis pt navigat / pilotaj SCRIPT: if(IsABoat(newcar)) { if(PlayerInfo[playerid][pBoatLic] < 1) { SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "Ne pare rau, dar nu ai licenta de navigat!"); RemovePlayerFromVehicle(playerid); } } else if(IsACar(newcar)) { if(PlayerInfo[playerid][pCarLic] < 1) { SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "Ne pare rau, dar nu ai licenta de condus!"); RemovePlayerFromVehicle(playerid); } } else if(IsAPlane(newcar)) { if(PlayerInfo[playerid][pFlyLic] < 1) { SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "Ne pare rau, dar nu ai licenta de pilotaj!"); RemovePlayerFromVehicle(playerid); } } Edited March 25, 2016 by DanyBoSS bla bla bla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts