bEnZ Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 Poziţie: scripterAlte detalii: Caut un scripter priceput pentru a deschide un server de sa:mp , acesta sa vina cu gm.ul lui propriu , alaturi de server va mai fi un scripter doar ca nu prea poate sa se ocupe atat de mult de server. Vreau ca cel care este interesat sa se alature noua sa aibe gm.ul lui , nu vreau tepari sau profitori. Hostul il iau eu , nu-i problema , avem om care se pricepe cu comunitatea , deocamdata comunitatea este in lucru www.tel-gaming.hol.es . Cerinte: - Cunostinte adecvate in legatura cu scripting.ul - Date de contact : skype , facebook . - Dau datele necesare pentru a proba gm.ul , scripterul actual o sa va testeze ca sa nu avem probleme. - Pentru mai multe detalii add skype : iulian.tona2
Tud0r. #Codat #Imparat Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Ma ofer eu ( vin si cu gm tot ) doar ca vin pe $$$.
bEnZ Posted March 19, 2016 Author Posted March 19, 2016 Acum 2 ore, Tud0r. #Codat #Imparat a spus: Ma ofer eu ( vin si cu gm tot ) doar ca vin pe $$$. Imi pare rau , nu pot plati si un scripter.. oricum , din cate am vazut tu chiar meriti sa fi platit...
TrueCross Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 On 3/17/2016 at 13:05, bEnZ said: Poziţie: scripterAlte detalii: Caut un scripter priceput pentru a deschide un server de sa:mp , acesta sa vina cu gm.ul lui propriu , alaturi de server va mai fi un scripter doar ca nu prea poate sa se ocupe atat de mult de server. Vreau ca cel care este interesat sa se alature noua sa aibe gm.ul lui , nu vreau tepari sau profitori. Hostul il iau eu , nu-i problema , avem om care se pricepe cu comunitatea , deocamdata comunitatea este in lucru www.tel-gaming.hol.es . Cerinte: - Cunostinte adecvate in legatura cu scripting.ul - Date de contact : skype , facebook . - Dau datele necesare pentru a proba gm.ul , scripterul actual o sa va testeze ca sa nu avem probleme. - Pentru mai multe detalii add skype : iulian.tona2 cauta-ma pe skype: andy112356, pot sa iti prezint GM-ul cand vrei.
bEnZ Posted March 20, 2016 Author Posted March 20, 2016 1 oră în urmă, TrueCross a spus: cauta-ma pe skype: andy112356, pot sa iti prezint GM-ul cand vrei. Ti-am dat mesaj pe skype si ai zis ca tu cauti pe cineva cu domeniu , eu nu am domeniu luat...
CarS Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Cum sa iti zic tie ... nu vine in primul rand moca nimeni ... dar in cazul in care oferi conditii adica domeniu / webhost platit / host platit , vor veni multi care sa se ofere . Tu ce oferi acolo nu atrage pe nimeni . Adica tu intr-un fel oferi un host de sa-mp nimic mai mult , lucru care nu costa mai mult de 20 de lei si pe care ori si cine il poate cumpara . Eu iti recomand ca daca nu stii scripting si vrei sa iti deschizi o comunitate si sa ai un staff serios trebuie bani si aici trebuie sa ai un buget de minim 250 de lei , iar in cazul in care stii scripting te-ar costa maxim 100 de lei la inceput.
bEnZ Posted March 20, 2016 Author Posted March 20, 2016 Acum 7 ore, CarS a spus: Cum sa iti zic tie ... nu vine in primul rand moca nimeni ... dar in cazul in care oferi conditii adica domeniu / webhost platit / host platit , vor veni multi care sa se ofere . Tu ce oferi acolo nu atrage pe nimeni . Adica tu intr-un fel oferi un host de sa-mp nimic mai mult , lucru care nu costa mai mult de 20 de lei si pe care ori si cine il poate cumpara . Eu iti recomand ca daca nu stii scripting si vrei sa iti deschizi o comunitate si sa ai un staff serios trebuie bani si aici trebuie sa ai un buget de minim 250 de lei , iar in cazul in care stii scripting te-ar costa maxim 100 de lei la inceput. Cum sa iti zic eu tie , la un server de sa-mp ai nevoie de host / webhost. Poti avea o comunitate ipb gratuita , cunosc multe servere de succes care au avut comunitati gratuite , de ex : zim-gaming , prima data a avut webhost gratuit si a avut peste 250 de playeri.. 250 lei? stai linistit ma :))) Ce vrei sa ofer? Ofer grad pe server , datele de la host.. host.ul platit de mine.. mai este un scripter cu mine si se pot ajuta amandoi , am moderator pentru forum.. ( are experienta 2 ani ) nu este o problema... Scripterul doar sa vina cu gm bine pus la punct .
Recommended Posts