Zephyr. Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Salutare, de curând lucrez la în panel, nu întâmpin probleme etc dar singură problemă e Securitatea, adică sta prost cu securitatea și poate fi spart ușor, știe cineva niște sfaturi privind îmbunătățirea securității? Va rog fără posturi pt +1 sau off topic, am să cer warn.
M.G_Master Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Acum 23 ore, Zephyr. a spus: Salutare, de curând lucrez la în panel, nu întâmpin probleme etc dar singură problemă e Securitatea, adică sta prost cu securitatea și poate fi spart ușor, știe cineva niște sfaturi privind îmbunătățirea securității? Va rog fără posturi pt +1 sau off topic, am să cer warn. Pai , ai putea incerca sa-l faci pe sistem ,, Laravel FrameWork " ( Laravel FrameWork Informations ) Sau , uite aici un ,, PHP-FireWall " si un ,, Anti-DDoS " foarte eficiente pentru panel-uri : ( DownLoad ) Are protectii impotriva tuturor tip-urilor de atac . Pe mine m-a ajutat , il recomand cu incredere . 2
AdY.Capone Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 La 3/12/2016la13:52, M.G_Master a spus: Pai , ai putea incerca sa-l faci pe sistem ,, Laravel FrameWork " ( Laravel FrameWork Informations ) Sau , uite aici un ,, PHP-FireWall " si un ,, Anti-DDoS " foarte eficiente pentru panel-uri : ( DownLoad ) Are protectii impotriva tuturor tip-urilor de atac . Pe mine m-a ajutat , il recomand cu incredere . Acestea se adauga in folderul panel-ului sau altundeva? +1
M.G_Master Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 Acum 3 ore, AdY.Capone a spus: Acestea se adauga in folderul panel-ului sau altundeva? +1 Pai , daca te referi la ,, PHP-FireWall " si ,, Anti-DDoS " , atunci da . Daca de exemplu ai numele folder-ului panel-ului ,, panelX " Deci adresa web al panel-ului va fii : ,, www.domain-name.domain/panelX/ " sau ,, http://panelX.domain-name.domain " Atunci folder-ul ,, PHP-FireWall " si fisierul ,,Anti-DDoS.php " trebuie sa le introduci in folder-ul numit ,, panelX " . Ei bine , sper sa-ti fie de ajutor , pe mine personal m-a ajutat , are protectii impotriva tuturor tip-urilor de atac , + impotriva SQL-Map / SQL-Injection ( testat de mine ) 1
AdY.Capone Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 Le-am adaugat si par a fi programe bune.. laravel la ce ajuta daca nu te superi sa imi raspunzi?
M.G_Master Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 Acum 17 ore, AdY.Capone a spus: Le-am adaugat si par a fi programe bune.. laravel la ce ajuta daca nu te superi sa imi raspunzi? Pai ... ,, Laravel FrameWork " este un System ( OPEN-SOURCE PHP ) care detine niste protectii ( shield-uri ) foarte performante . Mai multe informatii despre acesta poti afla aici [ Click Aici ] ! 1
Recommended Posts