Problema intalnita (descriere):Am trecut anul precedent pe mysql si mi s-au plans playerii ca nu li se salveaza contul si nu merge sa se inregistreze si vreau sa trec inapoi pe sistemul clasic de salvare a conturilor in "scriptfiles" intr-un folder "users" si tot ce se salveaza de la srv sa nu se mai salveze pe baza de date mysql
Cum ma pot reintoarce?
Multumesc anticipat Ero(area / rile) / warning-(ul / urile):- Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu):- Imagini / Video (optional):- Ati incercat sa rezolvati singur?: Nu pt ca nu am nici cea mai mica idee deoarece nu am mai umblat de mult la ea si numai stiu cum
Question
Alex_SuspanS
Problema intalnita (descriere):Am trecut anul precedent pe mysql si mi s-au plans playerii ca nu li se salveaza contul si nu merge sa se inregistreze si vreau sa trec inapoi pe sistemul clasic de salvare a conturilor in "scriptfiles" intr-un folder "users" si tot ce se salveaza de la srv sa nu se mai salveze pe baza de date mysql
Cum ma pot reintoarce?
Multumesc anticipat
Ero(area / rile) / warning-(ul / urile):-
Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu):-
Imagini / Video (optional):-
Ati incercat sa rezolvati singur?: Nu pt ca nu am nici cea mai mica idee deoarece nu am mai umblat de mult la ea si numai stiu cum
2 answers to this question
Recommended Posts