Jump to content

Question

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted
44 minutes ago, AdY.Capone said:

Pai si nu postezi tutorialul care il ai ? Cum vrei sa il modifici

Pai vreau sa stiu daca ma ajuta cineva ca nu ma pricep cum fac prin pawno, ma poti ajuta da-mi id de skype fb ceva

• 0
Posted (edited)

1. Du-te pe https://wiki.sa-mp.com/ si invata.

2. Dai pe new si incepe sa folosestii din functiile alea, apoi usor usor inveti sa modifici intr-un gamemode un tutorial .(Sau poti creea un gamemode de la 0, iti i-a in jur de 2 ani, dar merita ).

Edited by cOBRa
  • 0
Posted
35 minutes ago, cOBRa said:

1. Du-te pe https://wiki.sa-mp.com/ si invata.

2. Dai pe new si incepe sa folosestii din functiile alea, apoi usor usor inveti sa modifici intr-un gamemode un tutorial .(Sau poti creea un gamemode de la 0, iti i-a in jur de 2 ani, dar merita ).

Altu vine si comenteaza aiurea.Fratioare daca nu ma ajuti nu mai posta aiurea ca sa faci si tu 100 posturi. Spune-mi direct cum fac si gata nu imi da tu mie site-uri ca chiar nu imi folosesc. Daca era ceva puteam si eu sa intru pe site.

• 0
Posted

Clar.. el iti zice ce sa faci si tu "altu". Daca nici un text nu stii sa modifici atunci ce rost mai are sa iti zic de alte lucruri? nu am ce sa iti explic aici nu e nimic de explicat e pur si simplu logic.

• 0
Posted
Acum 2 ore, AdeliN4EveR a spus:

Altu vine si comenteaza aiurea.Fratioare daca nu ma ajuti nu mai posta aiurea ca sa faci si tu 100 posturi. Spune-mi direct cum fac si gata nu imi da tu mie site-uri ca chiar nu imi folosesc. Daca era ceva puteam si eu sa intru pe site.

Baiat-ul acela are dreptatee, descurca-te singur, ce nu sti? sa modifici un text?

+++Citat: "ca chiar nu imi folosesc." (limbele romane este grele)...