Jump to content

RPG.BSGAMING.RO


Seven

Recommended Posts

RPG.BSGAMING.RO - Cautam lideri.

 

Ce beneficii ai daca joci la noi? Incepi de la lvl 2 si 10.000$(ceea mai ieftina masina e 50.000$..Primul player care ajunge la lvl5 are o casa gratis din partea staffului.Primul player care ajunge la lvl7 are gratis o masina personala la algere din partea staffului.Daca aduci 5 playeri care fac lvlUp ai o masina personala la alegere din partea staff-ului.Spre deosebire de alte servere a caror detinator are 12 ani si adminii au 10 aici o sa ai parte de un staff matur (toti peste 18ani)...suntem in cautare de alti admini/helperi/leaderi experimentati,o sa beneficiezi de un gamemode UNIC creeat in aproximativ 5luni,la care a contribuit 4 scripteri foarte cunoscuti in domeniul samp-ului cu o varsta intre 18 si 25 de ani,toti 4.

Pe acest servar exista o economie foarte scazuta,ne-am gandit ca nu are rost sa va dam din start lvl 100,bani: 9999999$,casa,masina etc,pentru ca nu ati mai avea pentru ce juca si ar trebuii sa dam din 3 in 3 zile wipe,ca pe alte servere(nu dau nume) dar nu vrem asta.

La un job sa fie castigul de aproximativ 1.000$ iar un infernus o sa fie 700.000$.O casa undeva la 200.000$ iar un business 500.000$.

 

Pentru a va convinge ca servarul este unul unic am sa va arat si o parte din sistemele dupa el,restul ramane sa le descoperiti voi jucand:

Sistem de arme:Cand omori pe cienva care detine asupra sa o arma,arma ramane jos si o poti lua: http://postimg.org/image/laafrav93/

Sistem de rob,in care trebuie sa-ti umplii sacul cu bani: http://postimg.org/image/498j06dgv/

Sistem de robhouse,in care trebuie sa furi cat mai multe obiecte din casa:

Sistem de loterie: http://postimg.org/image/r00f3m8f1/

Sistem GunShop: http://postimg.org/image/o3tsibh15/

Sistem Fire: http://postimg.org/image/5h51lmsit/

Sistem safeZone in care oricat ai trage viata nu scade: http://postimg.org/image/jwme23fnl/

Un nou sistem la Hitman prin care 2 agenti pot avea aceiasi tinta iar banii primeste doar cel care ucide primul "tinta".Cand tragi cu sniperul victima moare dintr-un singur glont.Sistem de Rent Car pe care te taxeaza pe minut.Wantedul scade singur odata la 10 minute.Un sistem de spalat pe jos in puscarie in schimbul unor bani pentru a nu te plictisii cat timp esti arestat.Daca esti civil si esti omorat de un mafiot/alt civil  sau esti mafiot si te omoara un civil pentru ca aceea persoana sa primesca wanted trebuie sa suni in urmatoarele 30 de scunde la 112 si sa-l reclami,aceasta regula nu se aplica in cazul in care se omoara mafiotii intre ei.

+ multe alte sisteme pe care nu imi permite spatiul sa le mai postez aici dar le puteti descoperii doar daca o sa fiti alaturi de servarul rpg.bsgaming.ro

 

Cat despre Joburi sunt in numar de 11,dar am sa va prezint doar cateva, tot din acelasi motiv(lipsa de spatiu) restul le puteti descoperii daca o sa fiti alaturi de servarul bsGaming.

Jobul pescar este unul foarte complet in care trebuie sa mergi cu barca pe mare si sa pescuiesti apoi sa vinzi pestii la pescarie pentru a primii bani in schimb: http://postimg.org/image/fmvq510bp/     http://postimg.org/image/bp8gfmdid/

Jobul gunoier in care trebuie sa te dai jos tu sa incarci fiecare sac in masina de gunoi,pe urma sa-i duci la groapa de gunoi pentru a primii bani: http://postimg.org/image/5zl7nici7/

La fermier dupa ce ai terminat munca cu combina primesti un sac pe care trebuie sa-l duci la depozit pentru a primii banii: http://postimg.org/image/td1hqgkop/

Constructor: http://postimg.org/image/vtrdpwaib/

Factiunile dispibile pe servar sunt urmatoarele:

Police Departament

Federal Bureau Of Investigation

BBC News

Taxi Company

La Cosa Nostra

Yakuza 

Hitman Agency

Ballas Gang

Groove Gang

Medic Departament

Fireman Departament

TowCar Company

Te asteptam la noi impreuna cu prietenii tai pentru a redescoperii placerea de a juca SAMP pe un servar organizat,si fara "pile".

O scurta prezentare video: 

 

 

 

Edited by Seven
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.