Jump to content

Prezentare RPG.SCARRED.RO


Woody

Recommended Posts

Prezentare server RPG.SCARRED.RO

RZ9SpNU.png


După cum bine știți, sau mai putin stiti, suntem o comunitate care se bazează exclusiv pe serverul de GTA San Andreas Multiplayer.  Înainte de a anunța ora și data deschiderii, am decis să va prezentăm o mică parte din beneficiile și avantajele serverului nostru explicate pe scurt, simplu și ușor de înțeles.


I. Inceput

1. Masini oferite de inceput - Odată ajunși la noi pe server veți primi automat, bineînțeles după obținerea permisiului de conducere, o mașină personală. Odată ce avansați în level, mașina se schimbă.
2. Achievements - În cazul în care ești leneș și nu îți place să muncești, tot ce trebuie să faci este să obții coins-uri. O bună modalitate de a obține coins-uri este de a completa toate task-urile impuse de noi. Fiecare achievement obținut reprezintă 100 coins (0,20 EURO). Coins-urile pot fi folosite pentru a cumpăra anumite iteme din /shop. Comanda ce poate fi utilizată în joc pentru a vizualiza toate task-urile îndeplinite este /achivements.

 

9w0HtV1.png

3. Coins - Moneda oficială a server-ului este redată în coins. Cursul valutar al coins-urilor este: 1euro = 500 coins (Momentan opțiunea de donații nu este indisponibilă. Coinsurile se pot obține DOAR în joc)

 

4. Jobs - Un sistem de /jobs in care in momentul acesta iti arata job-ul respectiv si numarul de jucatori

LQIwxyb.png

5. Shop - Itemele ce pot fi cumparate cu coins-uri. La următoarele update-uri vor fi mai multe beneficii.

http://imgur.com/LQIwxyb

 

In acest sistem, se gasesc 2 optiuni; Items (in care iti poti cumpara urmatoarele lucruri)

- Clear 1 warn care costa 1.000 de coins

- Clear 10 Faction Punish care costa 500 coins
- Vehicle slot care costa 1.000 coins

- Premium account care costa 2.500 coins

- Job money boost (1 ora) care costa 250 coins

- RP Boost (1 ora) care costa 250 coins

 

Md6x2Wa.png

 

Si mai avem o optiune: Clan items (iti poti cumpara diferite lucruri pentru clanul tau)

 

- 5 slots Clan Upgrade care costa 1,500 coins

- 10 slots Clan Upgrade

 

 

fDoHwRA.png

6. Rob - Un sistem de rob clasic. Poți jefui banca în 2,3 sau 4 oameni. Cu cât sunt mai mulți jucători în mașină (max. 4) cu atât veți primi mai mulți bani. Bineînțeles, un aspect important îl reprezintă și skill-ul.

7. Events - Un sistem clasic de a organiza evenimente. Jucătorul trebuie să indeplineasca anumite conditii precum level-ul minim sa fie de level 5
8. Walkie-Talkie - Iți poți seta frecvența și să intri cu prietenii. Curând vom adăuga frecvențe private (permanente) care pot fi cumparate cu coins-uri.


Factiunile serverului sunt:

Factiuni pasnice

- Tow Truck Company - Facțiunea mecanicilor care se ocupă în special cu reparatul, tractatul și modficatul mașinilor. Level-ul minim de recrutare este 3.
- Taxi Cab. Los Santos - Facțiunea taximestristilor care se ocupă cu transportul într-un mod rapid și sigur al jucătorilor contra unei sume modice de bani. Level-ul minim de recrutare este 3.
- News Reporters - Facțiunea reporterilor care se ocupă cu anunțuri, interviuri și evenimente planificate după un calendar. Level-ul minim de recrutare este 3.
- Los Santos School Instructors - Facțiunea instructorilor care se ocupă de acordarea licențelor civililor care au nevoie de ele sau celor cărora le-au fost consifcate licențele


Ganguri

- Ballas Family - Un gang de origine americană care se ocupă cu traficul de droguri și arme. Level-ul minim de recrutare este 5.
- Los Aztecas - Un gang de origine mexicana care se ocupă cu traficul de droguri și arme. Level-ul minim de recrutare este 5.
- Los Vagos - O mafie de origine mexicană care se ocupă cu traficul de droguri și arme. Level-ul minim de recrutare este 5.
- Groove Familly - Un gang de origine americana care se ocupăcu traficul de droguri și arme. Level-ul minim de recrutare este 5.

 

Departamente si organizatii

- Police Department - Facțiunea ce se rezumă la arestarea, prinderea și amendarea jucătorilor care încalcă legea. Level-ul minim de recrutare este 7.
- Federal Bureau of Investigations - Facțiunea ce se rezumă la arestarea și prinderea jucătorilor care încalcă legea. Level-ul minim de recrutare este 7.
- Hitman Agency - Facțiunea ce își asumă responsabilitatea de a duce la bun sfârșit toate asasinările pentru care au fost plătiți. Level-ul minim de recrutare este 7.

 

Sisteme:

A fost implementant un sistem mai complet pentru job-ul "Pizza". Acum, vei putea livra pizza și pentru jucători, pe stradă, vei putea vinde o cutie de pizza unui jucător cu o suma intre 1 - 600$ [aleasă de vanzător], acesta, dacă va accepta oferta, va primi 30 HP, iar tu, vei primi suma cerută și vei "pierde" o cutie de pe scuter, poți avea 5 cutii pe scuter. Când termini de vândut 5 cutii, poți să te întorci la pizzerie pentru a mai lua încă 5.
Comenzi: 

- /sellpizza
- /getcommand - a primit parametrul "Type" [1 - faci livrări la case | 2 - faci livrări jucătorilor, oriunde]. Pentru comanda /getcommand 2, ai nevoie de skill 2.

 

8mpjx2v.pngEcsvf1e.pngsKWH4Vb.png 6LO07uy.png

 

8. Cum poti achizitiona o licenta?
- Toate licențele cu excepția licenței drive vor fi acordate de către Instructori jucătorilor prin comanda [/startlesson] și [/stoplesson] , iar respectivii playeri care doresc licențe vor putea să-și aleagă licențele pe care le doresc.

 

9. Avem un sistem complet de locatii, in care poti gasi toate locatiile serverului tastand comanda /locations

bzh35MJ.png

 

10. Avem un sistem complex de "moduri" incorporate in "cleo", care se pot activa direct de pe server prin comanda /mods.

v2a3Qgw.png

 

10.1. Ce este Ding Sound?: Acest sistem functioneaza in felul urmator: Cand tragi cu o arma intr-un jucator, o sa se auda un sunet "ding".

10.2. Ce este Digi HP?: Odata ce este activata aceasta optiune, o sa apara in bara de HP, hp-ul care il ai, in cifre. 

10.3. Ce este Damage Informer?: Acest sistem functioneaza in felul urmator: Cand tragi intr-un jucator, o sa iti apara un text de tip textdraw in care te informeaza cat HP ii iei jucatorului respectiv sau cat hp iti ia jucatorul respectiv. Vu9Sumw.png

10.4. Ce este ShowFPS?: Acest sistem iti arata FPS-ul care il ai in joc.

10.5. Ce este HP Informer?: Acest sistem functioneaza in felul urmator: Odata ce tii arma pe un jucator, iti arata numele si hp-ul care il are in momentul actual. CMCPzF7.png

 

Mai multe informatii gasiti pe server, sunt doar o parte din ce puteti gasi pe serverul nostru.

RPG.SCARRED.RO

Edited by Woody
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.