Jump to content

Prezentare RPG.RULEPLAY.COM


Pokie

Recommended Posts

IP: RPG.RPG.RULEPLAY.COM
FORUM: www.RulePlay.com

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
După cum bine știți, suntem o comunitate care se bazează exclusiv pe serverul de GTA San Andreas Multiplayer. După câteva luni de muncă, pot spune că alături de echipa administrativă am reușit să obținem ceva de calitate care vă poate oferi un gameplay plăcut din toate punctele de vedere. Înainte de a anunța ora și data deschiderii, am decis să va prezentăm o mică parte din beneficiile și avantajele serverului nostru explicate pe scurt, simplu și ușor de înţeles.

I. Gameplay
 
1. Starter vehicle - Odată ajunși la noi pe server veți primi automat, bineînţeles după obținerea permisiului de conducere, o mașină personală. Odată ce avansați în level, mașina se schimbă. Mai jos aveți o poză cu masinile clasificate pe levele.

MbdmdA5.png

2. Achievements - În cazul în care ești leneș și nu iți place să muncești tot ce trebuie sa faci este să obții coins-uri. O bună modalitate de a obține coins-uri este de a completa toate task-urile impuse de noi. Fiecare achievement obținut reprezintă 100 coins (0,20 EURO). Coins-urile pot fi folosite pentru a cumpăra anumite iteme din /shop. Comanda ce poate fi utilizată în joc pentru a vizualiza toate task-urile îndeplinite este /achivements.

9w0HtV1.png

3. Coins - Moneda oficială a server-ului este redată în coins. Cursul valutar al coins-urilor este: 1euro = 500 coins (Momentan opțiunea de donații nu este indisponibilă. Coinsurile se pot obține DOAR în joc)
 
4. Shop - Itemele ce pot fi cumparate cu coins-uri. La următoarele updateuri vor fi mai multe beneficii.
 
5. Rob - Un sistem de rob clasic. Poți jefui banca în 2,3 sau 4 oameni. Cu cât sunt mai mulți jucători în mașină (max. 4) cu atât veți primi mai mulţi bani. Bineînteles, un aspect important îl reprezintă și skill-ul.
 
6. Events - Un sistem clasic de a organiza evenimente. Jucătorul trebuie să îndeplinească anumite condiții precum level-ul minim să fie 5

7. Walkie-Talkie - Iţi poţi seta frecvența și să intri cu prietenii. Curând vom adăuga frecvențe private (permanente) care pot fi cumparate cu coins-uri.

II. Factions
 
2.1 Facțiuni pașnice:
 
2.1.1 Tow Truck Company - Facțiunea mecanicilor care se ocupă în special cu reparatul, tractatul și modficatul mașinilor. Level-ul minim de recrutare este 3.
2.1.2 Taxi Cab. Los Santos - Facțiunea taximestristilor care se ocupă cu transportul într-un mod rapid și sigur al jucătorilor contra unei sume modice de bani. Level-ul minim de recrutare este 3.
2.1.3 News Reporters - Facțiunea reporterilor care se ocupă cu anunțuri, interviuri și evenimente planificate după un calendar. Level-ul minim de recrutare este 3.
 
2.2 Ganguri:
 
2..2.1 Black Guerrila Mafia - O mafie de origine americană care se ocupă cu traficul de droguri şi arme. Level-ul minim de recrutare este 5.
2.2.2 Hell's Angels Mafia - O mafie de origine americană care se ocupă cu traficul de droguri şi arme. Level-ul minim de recrutare este 5.
2.2.3 Aryan Brotherhood Mafia - O mafie de origine mexicană care se ocupă cu traficul de droguri şi arme. Level-ul minim de recrutare este 5.
2.2.4 Yakuza Mafia - O mafie de origine japoneză care se ocupă cu traficul de droguri şi arme. Level-ul minim de recrutare este 5.
 
2.3 Departamente și organizații:
 
2.3.1 Police Departament - Facțiunea ce se rezumă la arestarea, prinderea și amendarea jucătorilor care încalcă legea. Level-ul minim de recrutare este 7.
2.3.2 National Guard - Facțiunea ce se rezumă la arestarea, prinderea și amendarea jucătorilor care încalcă legea. Level-ul minim de recrutare este 7.
2.3.3 Hitman Agency - Facțiunea ce își asumă responsabilitatea de a duce la bun sfârșit toate asasinările pentru care au fost plătiți. Level-ul minim de recrutare este 7.
2.3.4 Gouvernament - Primăria

III. Jobs
 
3.1 Legal jobs: Trucker, Garbage, Pizza Boy, Farmer, Wood Cutter, Detectiv, Mechanic
3.2 Ilegal jobs: Arms dealer

IItjI32.png

IV. Licenses

(Licențele sunt segmentate pe teste specifice. Nu există facțiunea School Instructors datorită numărului moderat de jucători. Momentan, licențele le poți cumpara contra unei sume de bani și al unui test.)
 
4.1 DMV - Școala de şoferi, un traseu care trebuie terminat fară a avaria mașina pentru a-ți primi carnetul.
4.2 Flying - Școala de aviatie, un traseu aerian care străbate cele 3 orașe din San Andreas. Trebuie să ajungi înapoi de unde ai plecat pentru a obține licența de zbor.
4.3 Gun - Un sistem dinamic, în care îți sunt testate calitățile de tragere la țintă. (minim level 3)
4.4 Sailing - Școala de navigat, un traseu pe apă în care îți sunt testate calitățile de a conduce o barca.

NgqYXF1.png

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

in plus, m-am decis sa va arat unul dintre sisteme in fiecare zi pana la deschidere biggrin.png. Primul sistem este pentru jobul ''Woodcutter''.

                                                             
Pentru început, tastează comada /jobs și selectează WOOD CUTTER ca în imaginea de mai jos. Îți va fii plasat un checkpoint rosu pe hartă.

                                                                      55xVkzV.png

Odată ajunși la checkpoint, trebuie să te angajezi tastând comanda /getjob în pickupul corespunzător ca în imaginea de mai jos.

                                                                        jg78GFL.png

Să trecem la treabă. Du-te lângă un copac și apasă "LCLICK" (click stânga) pentru a-l putea tăia. Orientează-te după imaginea de mai jos.

                                                                         NjEgz90.png


După ce l-ai tăiat, copacul va arăta în felul următor. (Fiecare copac se respawnează la 15 secunde după ce a fost tăiat)

                                                                      H259Lmr.png


Odată tăiate lemnele, trebuie încărcate și distribuite la docuri. Pentru a le încărca, urcă-te într-o mașină si folosește comanda /loadwood în pickupul corespunzător ca în imaginile de mai jos.
 
                                                                           JFilBgf.png


Serverul îți va pune un checkpoint pentru a ajunge la destinația dorită. Ajuns acolo folosește comanda /sellwood ca în imaginea de mai jos.

                                                           ZVNhkiq.png


Informații folositoare:
 
 
În depozit poți stoca 250 metri cub de lemne dar cu mașina poți transporta maxim 50.
Jobul depinde de skillul pe care îl ai, cu cât ai skill mai mare cu atât vei câștiga mai mulți bani.
Îți sugerăm să îți cumperi "Job money boost" din /shop care îți va crește câstigul cu 25% timp de o oră.
Nu încercați să folosiți teleport hack pentru a ajunge la docuri, a fost setat un timer (secunde aprox.) pentru a ajunge acolo + informația adițională transmisă pe chatul adminilor.
Câstigurile la acest job sunt substanțiale.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Notă: Toate aceste detalii sunt doar o PARTE din prezentarea sistemelelor noastre.Trimite mesajul mai departe, ajuta-ne să afle lumea despre noi.
Suntem In Cautare de STAFF & Leaders

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.