Jump to content

[PREZENTARE]BloodZ RPG gamemode.


DyK

Recommended Posts

adropf.png

Facilitatile serverului BlooDz RPG:

Game-mode-ul este inca in dezvoltare, avem sisteme care nu te lasa sa te plictisesti. Alatura-te unei factiuni pasnice si vinde licente, tracteaza masini, da anunturi contracost sau ia interviuri! Daca iti place sa "traiesti" mai intens, alatura-te unei mafii! Cucereste zonele altor mafii, jefuieste banca, traieste periculos consumand sau vanzand droguri sau arme! Iti place sa fii de partea legii? Alatura-te departamentelor si prinde suspectii sau da amenzi! Daca doresti sa fii un asasin platit care isi face treaba in liniste, alatura-te agentiei.

Joburile serverului BlooDz RPG:

SAMP.png

» Detective: Jobul Detective te ajuta sa gasesti un jucator oriunde pe harta. Cu acest job nu se fac bani, insa este in special utilizat de membri departamentelor si Hitman Agency

Comenzi: /find /cancel find

» Fisherman: Cu acest job trebuie sa prinzi pesti cat mai mari, apoi sa le vinzi la un 24/7. Poti pescui de la locul de pescuit sau dintr-o barca.

Comenzi: /fish /sellfish

» Car Jacker: Cu jobul Car Jacker poti fura masini si le livrezi la diferite locatii contra unor sume de bani.\nAtentie, poti fi urmarit de politie, daca folosesti acest job.

Comenzi: /work /picklock

» Drugs Dealer: Cu jobul Drugs Dealer, poti vinde droguri jucatorilor, procurandu-le de la Crack House. Atentie, poti ajunge la inchisoare, pentru ca politistii nu agreeaza deloc drogurile.

Comenzi: /work /getdrugs /selldrugs

» Car Mechanic: Cu acest job, poti oferi jucatorilor servicii mechanice (repari masini, vinzi combustibil). Odata ce cresti in skill, poti sa umpli maximum rezervorul unei masini.

Comenzi: /refill /repair

» Arms Dealer: Cu jobul Arms Dealer, iti procuri materiale mai apoi ca sa vinzi arme jucatorilor. Atentie, fara a avea licenta de materiale, acest job te poate duce la inchisoare.

Comenzi: /materials /sellgun /sellmaterials

» Bus Driver: Cu jobul Bus Driver se fac bani oprind in diferite statii si asteptand ca jucatorii sa poata urca. Ai optiunea de a alege 2 rute diferite pe care sa le urmezi.

Comenzi: /work

» Transporter: Cu jobul Transporter livrezi marfa ilegala contra unor sume de bani. Cu cat avansezi mai mult in skill, cu atat primesti mai multi bani la livrare. Pana avansezi la un skill mai mare, vei primi wanted la livrare datorita marfei ilegale.

Comenzi: /work

» Trucker: Cu jobul Trucker livrezi remorci la diferite destinatii selectate de tine.Ai optiunea de a alege intre rute scurte, medii si lungi.

Comenzi: /work

» Farmer: Cu jobul Farmer se fac bani adunand recolta de la ferma cu ajutorul unei combine.Trebuie sa mergi pe aratura pentru a aduna recolta.

Comenzi: /work

» Street Sweeper: Cu jobul Street Sweeper se fac bani cu ajutorul unui mic vehicul care curata strzile, tu urmand niste checkpoint-uri. Ai optiunea de a alege 2 rute diferite pe care sa le urmezi.

Comenzi: /work

» Garbageman: Cu jobul Garbageman se fac bani urmand niste checkpoint-uri si oprind langa tomberoane sa strangi gunoiul. Banii ii primesti la sfarsit, la ultimul checkpoint.

Comenzi: /work

» Illegal Farmer: Cu jobul Illegal Farmer strangi recolta de plante ilegale mai apoi le vinzi contra unei sume de bani. Trebuie sa mergi pe aratura, iar dupa ce nu mai poti detine plante ilegale, mergi la Crack House.

Comenzi: /work /harvest /sellweed

» Woodman: Cu acest job tai copacii din padure, iar lemnele ii depozitezi in sopru contra unei sume de bani. Apasa butonul 'Checkpoint' pentru a afla locatia acestui job.

Comenzi: /work

» Train Driver: Cu acest job conduci trenuri, te opresti in statii si iei pasageri contra unei sume de bani. Apasa butonul 'Checkpoint' pentru a afla locatia acestui job.

Comenzi: /work

» Paramedic: Ai accesat jobul Paramedic. Acest job este legal. Cu acest job salvezi vieti cu ajutorul medicamentelor din dotare si cu ajutorul ambulantei. Cu toate acestea, ai nevoie si de indemanare la condus.

Comenzi: /work

Factiunile serverului BlooDz RPG:

» Los Santos Police Departmenet: Acesta este un departament. Aceasta factiune se ocupa cu arestarea suspectilor si asigura ordinea pe drumurile publice. Se intra de la level 4+.

Comenzi: /r /departments /equip /megaphone /suspect /arrest /duty /wanted /escapees /frisk /confiscate /ticket /government /ram /copuntie /tazer /cuff /crb /removeroadblockall /spike /rspike /rallspikes /jaillist

» Special Weapons and Tactics (SWAT): Acesta este un departament. Aceasta factiune se ocupa cu prinderea suspectilor fara drept de predare si asigura paza la jail. Se intra de la level 4+.

Comenzi: /r /departments /equip /megaphone /suspect /arrest /duty /wanted /escapees /frisk /confiscate /ticket /government /ram /copuntie /tazer /cuff /crb /removeroadblockall /spike /rspike /rallspikes /jaillist

» Tow Truck Company: Aceasta factiune este o factiune pasnica. Se ocupa cu tractarea masinilor parcate neregulamentar si presteaza servicii mecanice jucatorilor. Se intra de la level 2+

Comenzi: /tow /showtows /f /heal

» The Corleone Family: Aceasta factiune este o mafie. Membri se ocupa cu diferite ilegalitati, precum war-urile, traficul de arme si droguri. Se intra de la level 3+

Comenzi: /f /order /tie /warinfo /heal

» The Sindacco Family: Aceasta factiune este o mafie. Membri se ocupa cu diferite ilegalitati, precum war-urile, traficul de arme si droguri. Se intra de la level 3+

Comenzi: /f /order /tie /warinfo /heal

» The Stracci Family: Aceasta factiune este o mafie. Membri se ocupa cu diferite ilegalitati, precum war-urile, traficul de arme si droguri. Se intra de la level 3+

Comenzi: /f /order /tie /warinfo /heal

» Mayor: Acest loc se dedica primarului. Primarul are rolul de a informa, a ajuta si a organiza evenimente jucatorilor. Se poate aplica de la level 4+

Comenzi:  /settax /currenttax /currentplayers /givetax /safebox /leader

» Hitman Agency: Aceasta factiune este unica din diverse motive. Membri acestei factiuni asasineaza jucatori contra unor sume de bani. Se intra de la level 4+

Comenzi:  /f /portable /undercover /nextcontract /heal

» News Reporter:  Aceasta factiune este o factiune pasnica. Membri se ocupa cu stiri, anunturi, interviuri si chiar emisiuni sau ziare. Se intra de la level 2+

Comenzi: /f /news /live /heal

Getting Licnses:

» Driving License: sa_mp_001.png

» Weapon License: 

sa_mp_004.png

sa_mp_006.png

 

» Flying License: sa_mp_002.png

» Sailing License: sa_mp_003.png

» Fishing License: sa_mp_009.png

Admin Commands:

» Admin Level I: samp_ro1.png

» Admin Level II: samp_ro2.png

 

» Admin Level III: samp_ro3.png

» Admin Level IV: samp_ro4.png

 

» Admin Level V: samp_ro6.png

» Admin Level VI: samp_ro5.png

» Helper Guide: helper_to1.png

 

Alte Dotari:

-membri Hitman Agency pot efectua contracte cu sniper dintr-un glont, daca nu sunt contracte disponibile agentul va primi un contract random.
-anti deagle drive-by
-anti-cheat (la conectarea pe server jucatorul va fi verificat daca s-a conectat cu sobeit) 
-anti car surfing
-war system pe teritorii pentru ganguri (24 de zone in total, 8 de mafie la inceput; fiecare mafie are un atac pe ora; un war tine 30 de minute, gangul care face mai multe kill-uri, castiga zona; kill-urile trebuie facute in zona atacata, inafara lor nu se pun; o zona dupa ce a fost atacata, poate fi atacata din nou peste 12 ore)
-time ban (ban pe un timp determinat care expira automat)
-fast-event
-alte dotari; descoperiti singuri

-sistem de barbut

-sistem de masini personala dinamic.

-sistem de case personale dinamic.(fiecare casa este setata pe "type" default adica small, casa poate fi upgradata pe medium sau pe large, fiecare tip de contine un numar de inteiroare care pot fi cumparate pentru o anumita suma de bani)

-sistem de GP(game points)

** Restul dotarilor le puteti gasii intrand pe server sau le voi posta eu cu un edit la topic.

** Caut partener :)).

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.