UnuAlex Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Drumetia pe server-ul meu de sa-mp. Comunitatea mea: IP: 188.212.102.134:7777 DNS: rpg.stargaming.ro Discord: www.stargaming.ro/discord Forum: www.stargaming.ro
Punct. Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 "Actiunea serverului" e in Las Venturas? P.S. Prea multe informatii pe chat. Eu zic sa le scoti pe cele inutile.. se face spam aiurea. Nu mai deschideti in pu*a mea servere de SA:MP ! Jucati-va pe cele care sunt ! Sunt suficiente ! Reguli de bun simt: 1. Nu faceti reclama unde nu trebuie ! 2. Nu injurati ca la usa cortului ! 3. Daca esti analfabeti, taci din gura ! 4. Nu abuza de 'scuze', 'din greseala' ! My work ::: http://pastebin.com/VRNRcaAs
UnuAlex Posted September 3, 2015 Author Posted September 3, 2015 "Actiunea serverului" e in Las Venturas? P.S. Prea multe informatii pe chat. Eu zic sa le scoti pe cele inutile.. se face spam aiurea.Nu am avut un scenariu, a fost doar ceva asa random... Comunitatea mea: IP: 188.212.102.134:7777 DNS: rpg.stargaming.ro Discord: www.stargaming.ro/discord Forum: www.stargaming.ro
Recommended Posts