Problema intalnita (descriere):M-am apucat de scripting SA-MP dupa ce am vazut ca fratele meu are un sv.Am descarcat si eu un gamemode care imi place si l-am rugat pe el la mi-l instaleze.Enervant e ca turf-urile sunt dini si de multe ori raman fara unele.In mysql ma pricep eu sa fac in baza de date dar in gm nu.Speram sa ma ajutati voi. Ero(area / rile) / warning-(ul / urile):- Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu):
public LoadGang()
{
new arrCoords[3][64];
new strFromFile2[256];
new File: file = fopen("Configs/gangzones.cfg", io_read);
if (file)
{
new idx=0;
while (idx < sizeof(GangInfo))
{
fread(file, strFromFile2);
split(strFromFile2, arrCoords, ',');
GangInfo[idx][gID] = strval(arrCoords[0]);
GangInfo[idx][gFaction] = strval(arrCoords[1]);
GangInfo[idx][gHours] = strval(arrCoords[2]);
printf("GangZone:%d Owner:%d Hours Left: %d",GangInfo[idx][gID],GangInfo[idx][gFaction], GangInfo[idx][gHours]);
idx++;
}
fclose(file);
}
return 1;
}
Imagini / Video (optional):- Ati incercat sa rezolvati singur?:Da, am facut in baza de date dar in pawn/pawno nu ma prea pricep.Raman dator daca ma puteti ajuta
Question
CristisiCristiana
Problema intalnita (descriere):M-am apucat de scripting SA-MP dupa ce am vazut ca fratele meu are un sv.Am descarcat si eu un gamemode care imi place si l-am rugat pe el la mi-l instaleze.Enervant e ca turf-urile sunt dini si de multe ori raman fara unele.In mysql ma pricep eu sa fac in baza de date dar in gm nu.Speram sa ma ajutati voi.
Ero(area / rile) / warning-(ul / urile):-
Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu):
si
Edited by CristisiCristianaImagini / Video (optional):-
Ati incercat sa rezolvati singur?:Da, am facut in baza de date dar in pawn/pawno nu ma prea pricep.Raman dator daca ma puteti ajuta
6 answers to this question
Recommended Posts