Jump to content
  • 0

GM [E-LIKE] - ORE JUCATE AIUREA!

Question

Posted

Problema intalnita (descriere): Se steaza ore jucate aiurea...si la cei care se intampla asa ceva..nu le mai merge /stats doar daca da /quitjob (desii ei n-au niciun job, sa zicem ca e incepator) ... dar totusi...
Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): -
Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): -
Imagini / Video (optional): %7Boption%7Dhttp://i.imgur.com/260yjBH.png
Ati incercat sa rezolvati singur?: Da, am incercat sa modific pe la hours, dar nu e aia...sau nu stiu eu ce sa-i fac.

14 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Este baza de date incompleta. In fine , iti zic o metoda. Seteaza din database , ca la inregistrare sa-ti dea 1 ora jucata , in loc de 0. Asa ocolesti bugu.

• 0
Posted

Este baza de date incompleta. In fine , iti zic o metoda. Seteaza din database , ca la inregistrare sa-ti dea 1 ora jucata , in loc de 0. Asa ocolesti bugu.

alta optiune nu am?

• 0
Posted

Ba da , dar nu stau eu sa-ti explic. Roaga un membru al staff-ului.

pai da-mi add skype si imi zici acolo..pnm, ajuta-ma daca tot stii...

• 0
Posted

Ba da , dar nu stau eu sa-ti explic. Roaga un membru al staff-ului.

Daca tot stii sa rezolvi acest bug...ajuta-ma ce pnm...:-w

• 0
Posted

Stiu , dar nu este treaba mea. A fost odata , dar na.. Cum a spus Vyorel. Sunt tigan , nu am voie sa scriptez , eu trebuie sa ma duc la furat. Roaga un membru al staff-ului , daca stie.

• 0
Posted

Hai frate...ce tigan si ce Vyorel zici tu acolo?...Eu te-am rugat si frumos..ce drq :| Ajuta-ma frate...

• 0
Posted

In script la tine playerul face levelup cand ajunge la un anumit numar de Respect Points,nu ? 

• 0
Posted

I. Problema ar putea veni de la o functie

TotalGameTime

Care o au multe GameMode-uri si nu functioneaza cum trebuie.

Solutia ar fi sa mergi la functia care salveaza datele si sa schimbi TotalGameTime(playerid, h, m, s); Unde:

1. In loc de h pui peste tot in acea functie de salvare a datelor

PlayerInfo[playerid][pHours]

2. In loc de m pui

PlayerInfo[playerid][pMins]

3. In loc de s pui

PlayerInfo[playerid][pSecs]

Apoi stergi functia TotalGameTime.

II. A doua solutie ar fi adaugarea variabilelor la OnPlayerConnect respectiv OnPlayerDisconnect, evident egalate cu 0.

III. A treia rezolvarea ar venii din partea Bazei de date MySQL, pentru detalii contacteaza-l pe @WiDuAlK.SaMp, stie sa explice foarte bine :))

242086.png

• 0
Posted

I. Problema ar putea veni de la o functie

TotalGameTime

Care o au multe GameMode-uri si nu functioneaza cum trebuie.

Solutia ar fi sa mergi la functia care salveaza datele si sa schimbi TotalGameTime(playerid, h, m, s); Unde:

1. In loc de h pui peste tot in acea functie de salvare a datelor

PlayerInfo[playerid][pHours]

2. In loc de m pui

PlayerInfo[playerid][pMins]

3. In loc de s pui

PlayerInfo[playerid][pSecs]

Apoi stergi functia TotalGameTime.

II. A doua solutie ar fi adaugarea variabilelor la OnPlayerConnect respectiv OnPlayerDisconnect, evident egalate cu 0.

III. A treia rezolvarea ar venii din partea Bazei de date MySQL, pentru detalii contacteaza-l pe @WiDuAlK.SaMp, stie sa explice foarte bine :))

Eu iti las skype-ul meu : bogdan.gtamp, dami add si ajuta-ma te rog, ca pe skype mai bine explici :)

Mersi !

• 0
Posted

Eu iti las skype-ul meu : bogdan.gtamp, dami add si ajuta-ma te rog, ca pe skype mai bine explici :)

Mersi !

Nu mai ajut in privat de mult timp...

242086.png

• 0
Posted

Nu mai ajut in privat de mult timp...

pnm...pai atunci zi-mi sigur si arata-mi ce si cum sa fac...