myhay9898 Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Problema intalnita (descriere):Primesc o eroare cand compilez un GM.Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): C:UsersMihaiDesktopGreeN RPGgamemodesGreeN.pwn(22) : fatal error 100: cannot read from file: "GeoIP_Plugin" Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase 1 Error. Mentionez ca am ".inc-ul" in pawno>include. Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): #include <GeoIP_Plugin> Imagini / Video (optional):-Ati incercat sa rezolvati singur?:Da
0 #Teddy Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 (edited) Nu ai un inlude-ul "GeoIP_Plugin" in pawno -> Include. Verifica sa nu fie vreo greseala de nume, sa nu fi trecut numele gresit in gamemode al include-ului. Edited March 26, 2015 by #Teddy Ocupation: Youtube, Mined Bitcoin's, Scripting & Mapping SA:MP
0 Mafia. Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Poftim de aici : Click Il pui in Pawno - Include
0 kwnx Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Poftim de aici : Click Il pui in Pawno - Include Mentionez ca am ".inc-ul" in pawno>include. Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): Descarca plugin-ul GeoIP_Plugin, si pune-l in folderul "plugins", dupa care vei trece in server.cfg: Daca serverul e deschis pe Windows: plugins GeoIP_Plugin Daca e pe Linux: plugins GeoIP_Plugin.so
Question
myhay9898
Problema intalnita (descriere):Primesc o eroare cand compilez un GM.
Ero(area / rile) / warning-(ul / urile):
Mentionez ca am ".inc-ul" in pawno>include.
Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu):
Imagini / Video (optional):-
Ati incercat sa rezolvati singur?:Da
3 answers to this question
Recommended Posts