Jump to content

Ce trebuie sa stii despre Gta San Andreas!


KingZone

Recommended Posts

Grand Theft Auto: San Andreas este un joc video de ACTIUNE si aventura dezvoltat de Rockstar North. Este al treilea joc 3D GTA si al cincilea din serie. Initial jocul a fost creat pentru PlayStation 2, iar mai tarziu si pentru Windows si Xbox. In toate variantele a inregistrat un succes extraordinar de vanzari. San Andreas a fost precedat de Grand Theft Auto: Vice City si de Grand Theft Auto III si este urmat de Grand Theft Auto IV.
Actiunea are loc in 1992 iar personajul principal este Carl “CJ” Johnson. Acesta se reintoarce din Liberty City, in Los Santos, pentru a fi acasa la inmormantarea mamei lui. Acolo isi gaseste familia si vechea banda cazute in disgratie. Pe parcursul jocului, CJ afla mai multe despre moartea mamei si intra in diverse afaceri.
 
 
Dupa succesul lui GTA Vice City, multi jucatori au anticipat venirea acestui joc in 2003, dar primul anunt despre joc a fost facut abia in 29 octombrie 2003, de catre Take-Two Interactive, care spunea ca jocul va fi lansat doar ,,in al patrulea trimestru al anului 2004″. Pana atunci, scepticii au lansat teorii, cum ca actiunea jocului se va petrece ori in orasul fictional San Andreas, California, ori in Sin City, Nevada.
Pe 1 martie 2004, Take-Two a anuntat ca jocul Grand Theft Auto: San Andreas va fi lansat pe data de 19 octombrie 2004 in America de Nord, in 22 octombrie in Europa, iar in 29 octombrie in Australia. Prima informatie despre joc era ca San Andreas nu va fi un oras, ci un stat in cadrul caruia se afla trei orase si zonele din jurul acestora.
Pe data de 9 septembrie 2004, Take-Two a anuntat amanarea lansarii cu o saptamana. Tot atunci a anuntat ca jocul va fi lansat si pe Windows si Xbox.
San Andreas a fost lansat pentru PlayStation 2 in 26 octombrie 2004 in America de Nord iar pe 29 octombrie 2004 in Europa si Australia. In Japonia, jocul a aparut pe piata doar pe data de 25 ianuarie 2007.
Versiunile Windows si Xbox au fost lansate pe data de 7 iunie 2005 in America de Nord si pe 10 iunie 2005 in Europa si Australia.
 
San Andreas este structurat similar celor doua jocuri precedente. In mare jocul este alcatuit din elemente RPG si condus, care Ii ofera jucatorului un spatiu vast pentru a actiona. Pe jos, jucatorul poate sa mearga, sa fuga, sa inoate, sa se catere sau sa sara; de asemenea, el poate avea asupra sa arme si obiecte de lupta corp la corp. Jucatorul poate folosi un mare numar de vehicule, printre care automobile, barci, elicoptere, avioane, trenuri, tancuri, motociclete si biciclete.
Spatiul vast poate fi explorat de jucator dupa pofta, desi trebuie urmat un curs al misiunilor pentru a debloca noi orase si abilitati. Cand jucatorul nu se afla Intr-o misiune poate sa faca ce doreste, dar unele ACTIUNI atrag atentia autoritatilor. Cu cat jucatorul este mai periculos, cu atat creste atentia autoritatilor, care intervin, dupa caz. Pentru infractiuni minore (atacarea oamenilor, indreptarea unei arme catre un cetatean, furtul de vehicule, omoratul a cativa oameni,…) intervine politia, iar daca aceasta nu face fata, intervine SWAT, dupa aceea FBI, iar daca nici acestia nu fac fata, intervine armata (inclusiv cu tancuri).
In plus, jucatorul poate sa joace misiuni secundare. Misiunile secundare clasice erau practicarea taximetriei, stingerea focurilor (ca pompier), prinderea criminalilor (ca politist), salvarea oamenilor (ca medic pe ambulanta). La aceste misiuni s-au adaugat furatul din case, proxenetismul, condusul camioanelor si al trenurilor (cu scopul de a livra o anumita marfa la timp), precum si scoli de pilotaj (avioane si elicoptere), scoli de soferi (pentru masini si motociclete) si scoli de condus barci. In acest fel se pot ameliora abilitatile jucatorului in domeniul respectiv si se pot cumpara case.
 
Multumesc pentru ca mi-ati urmarit acest tutorial / ghid,
daca va placut, va rog sa dati un 1+ pentru a vedea daca munca mea este bine venita sau nu.
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.