Jump to content

Question

11 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

poi mie imi mere .. da la alti cum fac sa merga ? 

Ai IP routabil, altora nu o sa le apara serverul, doar tie.

242086.png

• 0
Posted (edited)

Iti cumperi un host sau iti comanzi un ip static de la firma ta de internet, altfel nu ai cum .

Poi daca cumpar host atunci il vede si alti playeri ? 

Daca am host ramane ip acelasi ? 

Edited by SebyGTA
  • 0
Posted

Poi daca cumpar host atunci il vede si alti playeri ? 

Daca am host ramane ip acelasi ? 

Daca cumperi host poate fi vazut si de alti playeri, da . 

IP-ul de la host nu are nici o treaba cu ip-ul tau de la calculator . Dupa ce cumperi host-ul primesti un ip de la firma de host, pe care-l poti vedea in panoul de control al host-ului .

• 0
Posted

Daca cumperi host poate fi vazut si de alti playeri, da . 

IP-ul de la host nu are nici o treaba cu ip-ul tau de la calculator . Dupa ce cumperi host-ul primesti un ip de la firma de host, pe care-l poti vedea in panoul de control al host-ului .

si ip-u care il primesc de la firma de host il dau la alti playeri ca sa joace ? 

• 0
Posted

si ip-u care il primesc de la firma de host il dau la alti playeri ca sa joace ? 

Dupa ce ai primit ip-ul, bagi acolo gamemode,in server.cfg schimbi plugin-urile steamer.dll sscanf.dll si ce mai ai in steamer.so etc.. apoi te joci cu prietenii tai

• 0
Posted

poi da ... da daca am id dinamic .. si cei de la host imi da alt ip ... ip de la firma de host e ip de la server nu ? cel care il folosesc sa dau la alti prieteni si ala nu se schimba ca si ip de la firma de internet pe care o am ... asta sa inteleg ? :D