Jump to content
  • 0

Ajutor va rog FRUMOS.


HackedVlad_MD

Question

Problema intalnita (descriere):Mi-am scos GM-ul skitter, si l-am conectat la baza de date alandala, ca aia skitter care era nu mergea., cand intru pe el ma inregistrez/loghez totul e bine, insa la DMV nu sunt masinile, nici la factiuni (doar lspd are) bizurile nu sunt, nu se pastreaza admin, pp, ma gandeam ca poate fi de la GM ceva, am sa va arat in consola niste lucruri ce imi arata care poate is probleme. In cosola scrie ca s-au incarcat 0 scriptfiles si mai este o eroare acolo expecting 11 parameters, but found 12.
Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): Mai jos pozele
Liniile de cod / sursa / script-ul: Nu e legat de asta
Imagini / Video (optional): http://imgur.com/nbZQheG,0AMsiX1,iWUDysI,wqYX7OS,YXS2J3s(Album, aici vedeti ca nu apar masini, si nici bizuri)

Aici vedeti cele 2 erori din consola - http://imgur.com/ioLU7dY
Ati incercat sa rezolvati singur?: Da, dar nu ma prea ma descurc sunt incepator, as vrea cat de cat sa mearga sa ma pot juca pe el. Multumesc de ajutor.

 

P.S: Caut un scripter sau un partener care se pricepe si sa ma ajute, dupa ce terminam gm-ul il hostez si ii adaug si panel. Add skype: vlad.gribincea (VladiK).

Edited by HackedVlad_MD
Link to comment
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.