Jump to content
  • 0

Problema G la intrare in masina ca pasager sau ca sofer cu f

Question

Posted

Nick:Settings

Problema:Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine sa repar un bug. Cand dau g la o masina ma jos din ea si trebuie sa dau de foarte multe ori G sa pot intra si la fel si cu F

Erori / warnings: nu imi da errori la compilare

Lini/script:--

Ai incercat sa rezolvi singur ?:Da

si un video poate ajuta :

5 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Posibil sa fie de la San Andreas-ul tau,ai incercat si cu alte servere?La fel tot asa face?

Daca nu cauta in modul tau RemovePlayerFromVehicle(playerid);

Posted

Pe alte servere merge dar pe al meu nu

Cauta in modul tau RemovePlayerFromVehicle(playerid); si mai am o intrebare,ai adaugat ceva un filescript sau un include sau cand l-ai luat asa era bugul?

Posted

Bugul este decand am luat GM

D:\Alex\creatii\2\BlackzM GM UNIC\gamemodes\lgy-rpg.pwn(1614) : warning 213: tag mismatch

D:\Alex\creatii\2\BlackzM GM UNIC\gamemodes\lgy-rpg.pwn(1614) : warning 202: number of arguments does not match definition

D:\Alex\creatii\2\BlackzM GM UNIC\gamemodes\lgy-rpg.pwn(2124) : error 017: undefined symbol "initiateVehicleSpawns"

D:\Alex\creatii\2\BlackzM GM UNIC\gamemodes\lgy-rpg.pwn(2125) : error 017: undefined symbol "initiateHouseSpawns"

D:\Alex\creatii\2\BlackzM GM UNIC\gamemodes\lgy-rpg.pwn(2126) : error 017: undefined symbol "initiateJobs"

D:\Alex\creatii\2\BlackzM GM UNIC\gamemodes\lgy-rpg.pwn(2127) : error 017: undefined symbol "initiateGroups"

D:\Alex\creatii\2\BlackzM GM UNIC\gamemodes\lgy-rpg.pwn(2128) : error 017: undefined symbol "initiateClans"

D:\Alex\creatii\2\BlackzM GM UNIC\gamemodes\lgy-rpg.pwn(2129) : error 017: undefined symbol "initiateAssets"

D:\Alex\creatii\2\BlackzM GM UNIC\gamemodes\lgy-rpg.pwn(2130) : error 017: undefined symbol "initiateBusinesses"

D:\Alex\creatii\2\BlackzM GM UNIC\gamemodes\lgy-rpg.pwn(4026) : error 017: undefined symbol "nearByMessage"

D:\Alex\creatii\2\BlackzM GM UNIC\gamemodes\lgy-rpg.pwn(4085) : error 017: undefined symbol "getPlayerBusinessID"

D:\Alex\creatii\2\BlackzM GM UNIC\gamemodes\lgy-rpg.pwn(4423) : error 017: undefined symbol "resetPlayerVariables"

D:\Alex\creatii\2\BlackzM GM UNIC\gamemodes\lgy-rpg.pwn(4796) : error 017: undefined symbol "syncPlayerTime"

D:\Alex\creatii\2\BlackzM GM UNIC\gamemodes\lgy-rpg.pwn(5065) : error 004: function "OnPlayerSpawn" is not implemented

D:\Alex\creatii\2\BlackzM GM UNIC\gamemodes\lgy-rpg.pwn(5349) : error 017: undefined symbol "adminLog"

D:\Alex\creatii\2\BlackzM GM UNIC\gamemodes\lgy-rpg.pwn(5395) : error 004: function "SyncTime" is not implemented

D:\Alex\creatii\2\BlackzM GM UNIC\gamemodes\lgy-rpg.pwn(6193) : error 017: undefined symbol "createRelevantItems"

D:\Alex\creatii\2\BlackzM GM UNIC\gamemodes\lgy-rpg.pwn(6703) : error 017: undefined symbol "clearScreen"

D:\Alex\creatii\2\BlackzM GM UNIC\gamemodes\lgy-rpg.pwn(7261) : error 017: undefined symbol "SpawnPlayerVehicle"

Am sters dintrun loc chestia ce ai zis tu si uite cate erori mia dat

Posted

[pawn]if(oldstate == 1 && playerVariables[playerid][pFreezeType] != 0 && playerVariables[playerid][pFreezeTime] != 0)[/pawn] sub aceasta linie era pusa aia cu RemoveplayeronVehicle

de aici am sters

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.