Guest shobbyrlz1 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Salutare , am si eu o problema , am un server nou de samp godfather , si nu prea am lume pe el,e normal ca daca vede ca scrie acolo 3/100 nu intra . cum fac sa aduc niste boti pe server? pana il populez cu oameni reali ? va rog ajutati-ma
kidu13 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 iti creezei mai multe conturi in PC , si intri in fiecare ;)
Emanuelll Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Cel mai urat mod posibil!Daca nu e calitate.. tot 3/100 are sa iti ramana chiar daca pui 99 de boti!Stergeti topicul.. ca ne facem de ras cu oameni din astia
TheGuardianAngel Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 cand adaugi boti nu cresc numarul de jucatori care sunt pe server ci scad numarul de sloturi ale serverului asa ca atunci cand tu ai 3/100 jucatori pe server cand adaugi un bot vor fi tot 3 jucatori dar din 99 de sloturi adica 3/99 cand mai adaugi un bot vor fi 3/98 si tot asa pana la 3/3 )
Question
Guest shobbyrlz1
Salutare , am si eu o problema , am un server nou de samp godfather , si nu prea am lume pe el,e normal ca daca vede ca scrie acolo 3/100 nu intra . cum fac sa aduc niste boti pe server? pana il populez cu oameni reali ? va rog ajutati-ma
3 answers to this question
Recommended Posts