damarius Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 pe sv meu roleplay este fatiunea taxi dar este in sf si is putine masini as vrea sa mai adug cateva masini si in ls.Ma puteti ajuta.Varog.
laury Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 intri pe sv dai /veh id masinape urma intri in gm si adaugi masina dupa ultimele masini din gm taudupa aceea dai restart la sv ntri pe sv si te duci unde ai pus u masinate urci in ea si scri /oldcar si iti va arata un numarintri in gm iar si cauti linia public OnPlayerStateChange si mai jos o sa gasesti ceva de genu if(newcar == numarul de la oldcar || newcar == numarul de la oldcar) { if(PlayerInfo[playerid][pMember] == numarul factiuni || PlayerInfo[playerid][pLeader] == numarul factiuni) { } else { SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, " You are not in the faction !"); RemovePlayerFromVehicle(playerid); } }dai compile iar si intri pe sv si iti garantez k iti va merge
damarius Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 o mica problema dar am dat save dar nam aia care gasesc cordonatele mio puteti da careva va rog?
laury Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 coordonatele le gasesti in foldaru de la gtaare numele savedpositions
damarius Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 da dar nam save pozition ca am mai facut sa mta nu pot sa folosc intru mod?
laury Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 cauta si in documente dak zici k ai instalat mtak mie acolo mi se salveazadai replay si spui dak ai gasit
laury Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 intri in foldaru unde ai gta instalat si acolo gasesti sau dak nu e acolointri in documente si acolo gasesti un foldar de la gtaintri in el pe urma iti apar alte foldare.u intri in ala care scrie samp si acolo vei gasiin astea 2 locuri se salveazacauta mai cu atentie
Question
damarius
pe sv meu roleplay este fatiunea taxi dar este in sf si is putine masini as vrea sa mai adug cateva masini si in ls.Ma puteti ajuta.Varog.
7 answers to this question
Recommended Posts