eXtreMe96 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Nustiu daca o sa ma intelegeti ce vreau eu dar incerc sa ma explic mai bineVreau sa fac un dialog in alt dialog de exemplu scriu /v intru in categoria cars si acolos sa fie alte categori si cind apas pe vreo categorie sami apara lista de masini lol
Mark.W Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Folosesti OnDialogResponse ca sa vezi ce a fost selectat din primul dialog si apoi ShowPlayerDialog ca sa ii arati noul dialog. [MAP] San Fierro Kart Track v2.0[MAP] Las Venturas Kart Track
eXtreMe96 Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Nu am inteles ce vrei sa zici la mine de ex e asacase 6 : ShowPlayerDialog( playerid, 3441, DIALOG_STYLE_LIST, "Cars", "Lowriders\nSaloons\nSport Vehicles\nUnique Vehicles\nConvertibles\nStation Wagons\nCivil Servant\nTrailers\nHeavy Trucks\nBack", "Select", "Cancel" ); lol
Question
eXtreMe96
Nustiu daca o sa ma intelegeti ce vreau eu dar incerc sa ma explic mai bine
Vreau sa fac un dialog in alt dialog de exemplu scriu /v intru in categoria cars si acolos sa fie alte categori si cind apas pe vreo categorie sami apara lista de masini
lol
4 answers to this question
Recommended Posts