Chuxs93 Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 Nick: Chuxs93Problema: 1.Am un GM GF si sistemult de masini personale este pus in gm !! Toata problema este cand playerii isi iau masini personale merg !! Dupa ce dau rr la server masina mea este parcata in acelas loc ! dar are numele altui player...)2.Daca sunt conectat cu rcon , nu pot intra in masina altui player ! sistemul nu are /apark /asellcar ...Erori / warnings: Dupa ce dau rr la server masina mea este parcata in acelas loc ! dar are numele altui playerLini/script:64202Ai incercat sa rezolvi singur ?: Am incercat da nu reusesc !Multumesc !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaRiJuAnA Posted May 24, 2014 Report Share Posted May 24, 2014 Sterge-l si refal dupa un Gamemode sau Sterge-l si pune FS asta: http://www.sa-mp.ro/forum/index.php?topic=12269.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Chuxs93
Nick: Chuxs93
Problema:
1.Am un GM GF si sistemult de masini personale este pus in gm !! Toata problema este cand playerii isi iau masini personale merg !!
Dupa ce dau rr la server masina mea este parcata in acelas loc ! dar are numele altui player...)
2.Daca sunt conectat cu rcon , nu pot intra in masina altui player ! sistemul nu are /apark /asellcar ...
Erori / warnings: Dupa ce dau rr la server masina mea este parcata in acelas loc ! dar are numele altui player
Lini/script:64202
Ai incercat sa rezolvi singur ?: Am incercat da nu reusesc !
Multumesc !!
1 answer to this question
Recommended Posts