- 0
Problema baza de date msql
-
Similar Content
-
- 12 answers
- 141 views
-
eroare data base
By viji,
- 2 answers
- 101 views
-
- 19 replies
- 9,796 views
-
- 2 replies
- 206 views
-
- 2 answers
- 177 views
-
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
Question
daniel1998
Acum 2 saptamani am luat de pe net game modul lui george12(BLOWN RPG) , un GM foarte bun de asemenea , m am apucat si am modificat niste culori am adaugat niste comenzi, sistem vip + multe alte chesti minore. il tineam pe pc meu pt teste insa am dat catorva ip ul serverului si asa ne-am strans in 2 saptamani 21 de persoane ON si deja lagul intervenise in PC ul meu si chiar si pe sv si m am hotarat sa iau un host Basic , 4 euro 50 sloturi de la Xtreme Host, am bagat fisierele serverului cu FileZilla totul e ok insa cand ma loghez pe sv ma da la Inregistrare , fac Inregistrarea iar dupa Nu ai cont, stiu ca e din cauza Bazei de date , acum intervine problema, atunci cand incerc sa dau Import la baza de date msql primesc o eroare si anume : -- --------------------------------------------------------
--
-- Structura de tabel pentru tabelul `admcmdslog`
--
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `admcmdslog` (
`id` INT( 11 ) NOT NULL AUTO_INCREMENT ,
`text` TEXT CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_bin NOT NULL ,
PRIMARY KEY ( `id` )
) ENGINE = MYISAM DEFAULT CHARSET = latin1 AUTO_INCREMENT =1;
Daca cineva a mai intampinat asa ceva sau a mai auzit de asemenea chestii un comm nu strica , orice raspuns imi este de ajutor , Eu sunt incepator si chiar sunt depasit deja fac matreata de la nervi
) am hostul de 2 zile si nu sunt in stare sa ii bag o baza de date , am sa las si o poza cu baza de date si eroarea
6 answers to this question
Recommended Posts