.Godfather. Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Daca dau jos pe internet s-au pe hosted nu-mi apare nici un servar , iar daca vreau sa bag un ip de server la favorite imi apare on servaru, normal.Ma puteti ajuta?
Punct. Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Incearca un reinstall la client.. Nu mai deschideti in pu*a mea servere de SA:MP ! Jucati-va pe cele care sunt ! Sunt suficiente ! Reguli de bun simt: 1. Nu faceti reclama unde nu trebuie ! 2. Nu injurati ca la usa cortului ! 3. Daca esti analfabeti, taci din gura ! 4. Nu abuza de 'scuze', 'din greseala' ! My work ::: http://pastebin.com/VRNRcaAs
|FlashGun| Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Si mie mi se intampla asta dar cand am trecut pe 0.3z, nu mai aveam aceasta problema Fara reclama in semnatura!
Allex.xD_ Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 man pai tu cred ca inca esti pe versiunea 0.3x de nu iti merge nici un sv
Mafia. Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 au trecut 24 de ore de la primul raspunsincearcale ! ca ai mai multeTopic Closed
Question
.Godfather.
Daca dau jos pe internet s-au pe hosted nu-mi apare nici un servar , iar daca vreau sa bag un ip de server la favorite imi apare on servaru, normal.
Ma puteti ajuta?
4 answers to this question
Recommended Posts