Mike69 Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Am o problema cu serverul.Cand pun un sistem de case sau fac eu o casa si o pun in property masinile playerilor o iau razna,ori se trec pe liber ori pe alte nume!Care ar fi problema?
Mafia. Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Adica cand creezi o casa masiile o iau razna ? ca nu inteleg .. Da ai incercat sa dai rr la sv fara sa bagi nici o casa nimic , sa vezi daca ti se mai incurca ?
Mike69 Posted March 21, 2014 Author Posted March 21, 2014 Gm-ul are un fisier property.cfg in scriptfiles acel property contine 3 case si inca un property.cfg(cu mai multe case) in alta parte(folderul serverului unde toate(gamemod,scriptfiles,filterscript etc).Cu acel property cu 3 case daca il las totu e ok,nu se amesteca masinile dar daca il mut pe cel cu mai multe case in scriptfiles o ia razna,casele merg.Chiar nu mi dau seama care ar fi problema :(
Question
Mike69
Am o problema cu serverul.
Cand pun un sistem de case sau fac eu o casa si o pun in property masinile playerilor o iau razna,ori se trec pe liber ori pe alte nume!
Care ar fi problema?
3 answers to this question
Recommended Posts