mimicami Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Daca spawnez o masina, cand dau respawn nu imi dispare o adaoga acolo unde am spawnat-o! Cum fac sa imi dispara?
Iulian Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Posteaza comanda cu care spawnezi vehicule. Rate me
mimicami Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 CMD:vrespawn(playerid, params[]){ new sec,string[128]; if(sscanf(params,"i",sec)) return SendClientMessage(playerid, COLOR_RED, "USAGE:/vrespawn [seconds]"); SetTimer("vrespawn", sec*1000, false); format(string, sizeof(string), "~All currently unoccupied vehicles will respawn in %d seconds.",sec); SendClientMessageToAll(COLOR_ORANGE, string); return 1;}forward vrespawn();public vrespawn(){ new u[MAX_VEHICLES]; for(new i = 0; i < MAX_PLAYERS; i++) { if(IsPlayerInAnyVehicle(i)) u[GetPlayerVehicleID(i)]=1; } for(new i;i<MAX_VEHICLES;i++) { if(u != 1) SetVehicleToRespawn(i); else continue; } SendClientMessageToAll(COLOR_ORANGE, "~All vehicles have been respawned."); return 1;}
Iulian Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Hmm. Inceaerca sa restartezi serverul, sa vezi daca vehiculul dispare. Daca da, am sa iti explic de ce. Rate me
Question
mimicami
Daca spawnez o masina, cand dau respawn nu imi dispare o adaoga acolo unde am spawnat-o! Cum fac sa imi dispara?
4 answers to this question
Recommended Posts