assasincreed080 Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Ma puteti ajuta sa scot sistemul de vehicule personale din GM ? Nu stiu cum sa fac sa-l scot si sa pun altu.
[Pawn] Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Buna ziua assasincreed080Am analizat problema ta si am folosit butonul "search" in locul tau.Mai jos iti voi lasa un link ce te va redirectiona catre un tutorial de scoaterea vehiculelor personale din GM:http://www.sa-mp.ro/forum/index.php?topic=24452.0Multumiri acordate catre :Gireada-Pentru tutorialSper ca ti-am fost de folos&Sarbatori fericite ![Pawn]/Onica Razvan Pentru suport nu ezitati sa ma contactati printr-un mesaj privat sau un mesaj pe Y/M.(Scripting sa:mp/cs,ScripturiWEB,phpbb,mysql,ipb,photoshop,html)
assasincreed080 Posted December 25, 2013 Author Posted December 25, 2013 Tot nu-l gasesc.. doar comenzile de la masini le-am gasit.
[Pawn] Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Tot nu-l gasesc.. doar comenzile de la masini le-am gasit.Incearca sa stergi comenzile masinilor sau uitete dupa ceva functii in comenzi si cauta. Pentru suport nu ezitati sa ma contactati printr-un mesaj privat sau un mesaj pe Y/M.(Scripting sa:mp/cs,ScripturiWEB,phpbb,mysql,ipb,photoshop,html)
assasincreed080 Posted December 25, 2013 Author Posted December 25, 2013 Am sters toate comenzile masinilor si am incercat sa bag sistem de vehicule [fs] si nu merge noul fs.. PM care poate sa ma ajute prin TeamViewer
Question
assasincreed080
Ma puteti ajuta sa scot sistemul de vehicule personale din GM ? Nu stiu cum sa fac sa-l scot si sa pun altu.
4 answers to this question
Recommended Posts