Jump to content
  • 0

Cum pot face o comanda pentru admin (RCON) ?

Question

Posted

Salutare, Am inceput si eu scripturi prin pawno ca vreau sa fac  un server de samp si n'a fara pawno nu prea ai ce face... Am facut pan' acum cateva comenzi dar nu inteleg cum sa fac o comanda pentru RCON Cu strcmp? Am folosit ZCMD la celalalte comnezi si chesti dar nusj daca merge sa fac comenzi de admin cu ZCMD, Sunt incepator. Vreo idee?

4 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Buna , comanda sa fie doar pentru rcon trebuie sa adaugi doar if(IsPlayerAdmin(playerid))

CMD:numele.comenzii(playerid, params[])
{
 	if(IsPlayerAdmin(playerid))
	{
	    // pui comanda....
	}
	else return SendClientMessage(playerid, red, "ERROR: You need to be RCON to use this command!");
}

Prima oara informeazate inainte sa faci cerere...exista wiki pe google

Posted

Poftim aici o comanda pe strcmd,este luat de la tutorial.

[pawn]public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[])

{

if (strcmp("/ajutor", cmdtext, true, 10) == 0)//Aceasta este o comanda la exemplu

{

if(IsPlayerAdmin(playerid))//Acesta este respectiva executare doar pentru RCON

{

new string[120];

format(string, sizeof(string), "Tutorial creat doar pentru WWW.SA-MP.RO");//Text-ul care doriti.

SendClientMessageToAll(0xFFFFFF,string);

}else SendClientMessage(playerid,0xFFFFFF,"Trebuie sa fii logat RCON pentru a folosi comanda");//Acest ai apare la un player daca incearca sa foloseasca comanda si nu este logat RCON

return 1;// Acuma returnam

}

return 1;}//Si returnam iarasi callback-ul[/pawn]

Posted

Poftim aici o comanda pe strcmd,este luat de la tutorial.

[pawn]public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[])

{

if (strcmp("/ajutor", cmdtext, true, 10) == 0)//Aceasta este o comanda la exemplu

{

if(IsPlayerAdmin(playerid))//Acesta este respectiva executare doar pentru RCON

{

new string[120];

format(string, sizeof(string), "Tutorial creat doar pentru WWW.SA-MP.RO");//Text-ul care doriti.

SendClientMessageToAll(0xFFFFFF,string);

}else SendClientMessage(playerid,0xFFFFFF,"Trebuie sa fii logat RCON pentru a folosi comanda");//Acest ai apare la un player daca incearca sa foloseasca comanda si nu este logat RCON

return 1;// Acuma returnam

}

return 1;}//Si returnam iarasi callback-ul[/pawn]

a spus ZCMD nu STRCMP ....

Posted

"Salutare, Am inceput si eu scripturi prin pawno ca vreau sa fac  un server de samp si n'a fara pawno nu prea ai ce face... Am facut pan' acum cateva comenzi dar nu inteleg cum sa fac o comanda pentru RCON Cu strcmp?"

El a intrebat cum sa faca comanda pe strcmp.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.