tagarta Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Salut eXtreamCs ! >< Caut si eu o persoana care detine un Gamemod Roleplay (sa:mp) , eventual daca stie scripting poate lucram amandoi la unul .. In pawno ma pricep si eu , dar nu de ajuns . :-@ Am de gand sa deschid un server , unul de lunga durata , pe care o sa incerc sa il populez prin orice metoda posibila . :-" Acesta v-a fi hostat pe un dedicat propriu si o sa il bagam in comunitatea unui prieten de-al meu , care ne v-a ajuta si el cu tot ce avem nevoie . Pai.. cam atat e de spus , ramane doar sa gasesc persoana potrivita ... ^^ Pentru detalii sau orice intrebare astept PM . Daca nu postati in legatura cu topicul , report ! ID messenger: yo.ady95 @yahoo.com .Pentru informa?ii , ad?uga?i-m? !
Kata12 Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Add Y!M: >Moderate by UzzyZVR<(Y!M se da in PM) Y!M: [email protected] ( help-center sau comenzi )
tagarta Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Ti-am dat add ! ID messenger: yo.ady95 @yahoo.com .Pentru informa?ii , ad?uga?i-m? !
KAPSu Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Am GameMode lucrat de la 0. Daca doresti putem incepe unul de la 0.Contact: >Moderate by UzzyZVR<(Y!M se da in PM)Stima, KAPSu. Cel din urma va fi cel dintâi.
Recommended Posts