salut!am vazut tutorialele pe aici si m-am decis sa fac si pt modul meu ceva... si am vrut sa bag un pickup si cand scrii /sd sa te dea la mare inaltime si cu parasuta...bun pana aici...am facut tot dar cand am vrut sa fac textul cand intrii in pickup sa iti arate de ex: ~y~De aici poti sari cu parasuta.~n~ Scrie /sd imi da niste erori de ma seaca ...care stie ce tre sa fac sa ma ajute raman dator vandut (
Erorile :
C:\Documents and Settings\RreloadedD\Desktop\New Folder (2)\server samp\server samp\gamemodes\gtarp.pwn(5787) : error 055: start of function body without function header
C:\Documents and Settings\RreloadedD\Desktop\New Folder (2)\server samp\server samp\gamemodes\gtarp.pwn(5788) : error 010: invalid function or declaration
C:\Documents and Settings\RreloadedD\Desktop\New Folder (2)\server samp\server samp\gamemodes\gtarp.pwn(5792) : error 010: invalid function or declaration
Liniile:
{
if ( pickupid == parasuta )
{
GameTextForPlayer(playerid, "~y~De aici poti sari cu parasuta .~n~ Scrie ~r~/sd", 5000, 3);
Question
Guest robybr
salut!am vazut tutorialele pe aici si m-am decis sa fac si pt modul meu ceva... si am vrut sa bag un pickup si cand scrii /sd sa te dea la mare inaltime si cu parasuta...bun pana aici...am facut tot dar cand am vrut sa fac textul cand intrii in pickup sa iti arate de ex: ~y~De aici poti sari cu parasuta.~n~ Scrie /sd imi da niste erori de ma seaca ...care stie ce tre sa fac sa ma ajute raman dator vandut
(
Erorile :
C:\Documents and Settings\RreloadedD\Desktop\New Folder (2)\server samp\server samp\gamemodes\gtarp.pwn(5787) : error 055: start of function body without function header
C:\Documents and Settings\RreloadedD\Desktop\New Folder (2)\server samp\server samp\gamemodes\gtarp.pwn(5788) : error 010: invalid function or declaration
C:\Documents and Settings\RreloadedD\Desktop\New Folder (2)\server samp\server samp\gamemodes\gtarp.pwn(5792) : error 010: invalid function or declaration
Liniile:
{
if ( pickupid == parasuta )
{
GameTextForPlayer(playerid, "~y~De aici poti sari cu parasuta .~n~ Scrie ~r~/sd", 5000, 3);
}
return 1;
}
4 answers to this question
Recommended Posts