Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am facut acest topic, dupa cum spune si titlul, pentru cel/cei care imi dau - la reputatie. Vreau sa-i informez ca nu ma intereseaza aceste minusuri. Deci pot da cate doresc. Sa nu credeti ca daca imi dati minus ma determinati sa ma supar aiurea sau mai stiu eu... sa imi fac alt cont. Nu ma consum pentru o asa prostie. Cel care imi da minus nu gandeste inainte de a face ceva. Chiar crede ca ma va face sa ma enervez aiurea? 

Acest Topic a fost Facut Pentru a informa pe cel care imi da minus ca nu ma supar. Daca nu am facut unde trebuie va rog sa ma scuzati!

Y!M: [email protected] ( help-center sau comenzi )

Posted

Pai, facand acest topic deja ai demonstrat ca te-ai suparat 21.gif.Daca chiar nu te interesa, nu faceai acest topic (parerea mea) 1.gif.

Nu m-am suparat facand acest topic. Am vrut doar sa-l informez pe acel individ ca nu rezolva nimic daca da - !

Corect nu mai fa acest topic si gata
Tu taci. Teparule

Y!M: [email protected] ( help-center sau comenzi )

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.