Jump to content
  • 0

Question

Posted

De fiecare data cand imi cumpar o masina personala si dau /vpark spune ca coordonatele au fost salvate si la /rac masina se duce unde a fost creata nu unde am dat eu /vpark comanda o aveti aici:

[pawn]CMD:vpark(playerid, params[])

{

new Float:x, Float:y, Float:z, Float:Angle, string[26], name5[MAX_PLAYERS];

GetPlayerPos(playerid, x, y, z);

GetPlayerFacingAngle(playerid, Angle);

new vehid = GetPlayerVehicleID(playerid);

GetPlayerName(playerid, name5, sizeof(name5));

if(strcmp(VehInfo[vehid][Propietar], name5, true) == 0)

{

if(GetPlayerState(playerid) == PLAYER_STATE_DRIVER)

{

VehInfo[vehid][Locatiex] = x;  VehInfo[vehid][Locatiey] = y; VehInfo[vehid][Locatiez] = z; VehInfo[vehid][Rotatie]= Angle;

SetPlayerFacingAngle(playerid, Angle); SetVehiclePos(vehid, x, y, z); SetVehicleZAngle(vehid, Angle);

SendClientMessage(playerid, 0xFFFFFFFF, "Ai parcat vehiculul in aceste pozitii. Aici va fi respawnata.");

format(string, sizeof(string), "*  %s si-a parcat vehiculul in aceasta pozitie.", name5);

ProxDetector(30.0, playerid, string, PURPLE,PURPLE,PURPLE,PURPLE,PURPLE); SaveThisCar(vehid);

return 1;

}

else

{

SendClientMessage(playerid, 0xFFFFFFFF, "[server-Info] Nu esti soferul.");

return 1;

}

}

else

{

SendClientMessage(playerid, 0xFFFFFFFF, "[server-Info] Nu esti propietarul vehiculului.");

}

return 1;

}[/pawn]

P.S: Sistemul lui Gireada !

Cel din urma va fi cel dintâi.

3 answers to this question

Recommended Posts

Posted

E aceeasi problema ca aici:

http://www.sa-mp.ro/forum/index.php?topic=27510.msg145739#msg145739

Ti-am mai aratat rezolvarea.

Posted

Pune chestia asta in gamemode:

[pawn]

public OnVehicleSpawn(vehicleid) {

if(IsOwnableCar(vehicleid)) { // sau cum are sistemul asta definita functia care verifica daca e masina personala

SetVehiclePos(vehicleid, VehInfo[vehicleid][Locatiex], VehInfo[vehicleid][Locatiey], VehInfo[vehicleid][Locatiez]);

SetVehicleZAngle(vehicleid, VehInfo[vehicleid][Rotatie]);

}

return 1;

}

[/pawn]

Dar vezi care-i functia care verifica daca o masina e personala...ca eu nu am de unde sa stiu, nu am vazut sistemul lui Gireada.

// ti-am explicat prin TV cum.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.