Viorel Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Am tot cautat peste tot , si majoritatea din "scripteri" cauta asa ceva , daca ma puteti ajuta sa cu comanda aia care da ban pe timp , am gasit fs si moduri dar is complicate rau !
eXtreMe96 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Daca ai JunkBuster pai scire /tban timp id reason lol
Viorel Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 il am , dar nu stiu de ce nu merge comanda , ca mai are si jbcmds arata toate comenzile , dar nimic , nu trebe sa setez ceva din .cfg?
cmg4life Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Folosesti mktime.Intr-un fisier scrii minutele cat tine ban-ul si data la care si-a luat ban, ora, secunda, minut, zi, luna, an, iar cand intra, verifici fisierul lui (de ex: "NUME.ban") daca in fisierul ala sunt 300 de secunde ( 5 minute ) si data e 11.08.2009.Folosesti new secunde = mktime(ora, minut, secunda, zi, luna, an); (din fisier) si daca secundele din fisier < "secunde", il lasi sa intre si eventual stergi fisierul.Daca am un pic de timp o sa-l fac eu. -Toate tutorialele postate intra aici sau puneti-le direct [url=http://www.sa-mp.ro/forum/index
Question
Viorel
Am tot cautat peste tot , si majoritatea din "scripteri" cauta asa ceva , daca ma puteti ajuta sa cu comanda aia care da ban pe timp , am gasit fs si moduri dar is complicate rau !
5 answers to this question
Recommended Posts