Jump to content

Question

Posted

Salut, nu cred ca m-am exprimat prea bine

Am deja un gm pe host dar vreau sa adaug altul (http://wap-forum.info/showthread.php?tid=3267) am incercat sa il bag dar nu merge pe langa folderul cu server el mai are si: panel si sql.sql

Hostu meu este prin linux sv este pe windows, app sv nu are baze de date dar cand am luat hostu am cerut si baze de date cum fac sa se salveze playeri care se inregistreaza pe server fac un folder User si apar acolo sau cum?

10 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Am gm-ul redzmax luat depe net dc nu merge sa il pun in loc la cel actual cand il bag imi dai la mode Unknow si cand ma bag pe sa-mp nu am nici un gm il el daca doreste cineva sa ma ajute pm me si ii dau id & de la team viewer si sa fac el.

Posted

Trebuie sa inlocuiesti si scriptfiles si plugins !

Daca ai host pe linux intra in server.cfg si scrie: plugins audio.so streamer.so

Daca ai hostul pe windows pune: plugins audio.dll streamer.dll

Bafta ! Daca mai ai o nelamurire posteaza aici ;)

Cel din urma va fi cel dintâi.

Posted

Am facut am pe linux hostu si am pus in server.cfg streamer.so etc.... dar tot nu merge nu puteti intra careva cu team viewer la mn in pc sa vedeti eu pe naga fisierele normale de la sv de host linux la sv meu mai am servfer ban crash etc le adaug si pe alea?

Posted

Probabil modul dumitale stimate se afla pe MySQL si necesita conectare la Baza de Date.

ep41yhufqpagka5wfoornw1wjfjie.png

HTjr_G.png
12975.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.