sUperStaR. Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Bun deci as dori un script in care poti da unu player rank personal de exemplu [sa-Mp.Ro] Daca nu se cer scripturi aici doresc sa fiu anuntat :)
Rimmon Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Uite un mini script pe dini.. sper ca la asta te refereaiClick aici Si da , nu se cer scripturi , da ti-am facut eu unu mic xDDescriere fs:Daca are rank 0 - are rank Pro.st xDDaca are rank 1 - are rank sa-mp.roDaca are rank 2 - are rank sa-mp.com/setrank e comanda de setare a rankului..(poti seta doar 1-2 , mai adaugi tu) Massari e curva mea
sUperStaR. Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 Nu ai inteles.Bun deci uite o poza.Deci [pawn] if(PlayerInfo[playerid][Level] >= 13)[/pawn] Da?Eu as dori sa fie personal de exeplu [Founder].Am inceput sa fac ceva , si merge , dar dupa cateva minute se baga la altcineva.[pawn] if(playername == "NumeleTau") { new messagetext[128]; format(messagetext, 128, "{FFAF00}(ID:%d) {FFFFFF}[{0049FF}Moderator{FFFFFF}] %s", playerid, text); SendPlayerMessageToAll(playerid, messagetext); return 0; }[/pawn]Iar Scriptu-ul complex , pe care il folosesc este [pawn]new sendername1[MAX_PLAYER_NAME];GetPlayerName(playerid, sendername1, sizeof(sendername1));if(strcmp(sendername1,"Numele tau",true)){new messagetext[128];format(messagetext, 128, "{FFAF00}(ID:%d) {FFFFFF}[{0049FF}Moderator{FFFFFF}] %s", playerid, text);SendPlayerMessageToAll(playerid, messagetext);return 0;}[/pawn]Bun , merge tot frumos , dupa aia La playeri simpli scrie [Moderator] , uneori chiar nu merge.
D@rksone Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Recisteste regulamentul AICI.13. In post nu se cer comenzi, scripturi, tutoriale si alte chestii de genul. Rareori ne gândim la ceea ce avem, dar mereu la ceea ce ne lipseşte
Question
sUperStaR.
Bun deci as dori un script in care poti da unu player rank personal de exemplu [sa-Mp.Ro]
Daca nu se cer scripturi aici doresc sa fiu anuntat :)
3 answers to this question
Recommended Posts