Rimmon Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Idea acestui script am copiat-o dar scriptul este facut in totalitate de mineAm creat un event / minigame cum vreti voi random ..Adica random?Sa va explic:scrieti comanda /revent (Random event )Si va veti teleporta intr-o incapere cu mai multe cadouri de craciunCa sa treceti la levelul 2 trebuie sa alegeti o cutie , te duci fix langa cutie si scrii /next O cutie te trece la nivelul 2[img width=500 height=312] Iar celelalte 2 te omoara[img width=500 height=312] Cand ajungi la ultima incapere ( asta inseamna ca ai castigat ) apare un pickup , intri in el si primesti mai multi bani [img width=500 height=312] Cred ca stiti de unde am luat aceasta idee ( nu dau numele serverului )===================================================================[download]http://www.solidfiles.com/d/3d7dd4bead[/download]=================================================================== Massari e curva mea
Rimmon Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 A cam trecut Craciunul dar totusi, bravo.Eh..nu stiam ce alt obiect sa pun xDah..Puteam sa pun oua ) ce noob is xDMersi oricum Massari e curva mea
Diabolik Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Frumos 10/10 LISTA - GAMEMODE-URI SA-MP - Le gasiti pe toate aici: http://twiriock.com/3MGP
Rimmon Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 misto o sa il folosesc de craciun pe sv 5/5Nu mai degraba inlocuiesti cutiile cu oua si il folosesti de pasti ?) Massari e curva mea
[Funky]Anakin Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Nu stie sa puna oua de Pasti Stai calm Arata bine FS
DeNyzZ.u Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Anakin" post="141751" timestamp="1367511233"]Nu stie sa puna oua de Pasti Stai calm Arata bine FS Sa mori tu ca nu stiu,esti fr*ier ai cv cu mine :@ cauti cearta? copil p*ost , si in plus nu e chiar asa fain cu oua de pasti ca leam schimbat deja .. mai fain e cu pachetelele . SiMpLe.
[Funky]Anakin Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Sa mori tu ca nu stiu,esti fr*ier ai cv cu mine :@ cauti cearta? copil p*ost , si in plus nu e chiar asa fain cu oua de pasti ca leam schimbat deja .. mai fain e cu pachetelele .1. Aici nu se injura .2. Daca vrei sa te beep in gura esti invitatul meu 3. Nu vorbi urat , trebuia sa imi dovedesti aici ca ai putea schimba in oua de pasti cadourile !
Kidzors Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Bravo partenere daca ma lasi o sa incerc sa iti folosesc scriptu si sa schimb mapa,poate vom putea face minigameul cel mare de pasti..care vroiam sal facem dar ai zis ca e mult de lucru si nai timp
Rimmon Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 Bravo partenere daca ma lasi o sa incerc sa iti folosesc scriptu si sa schimb mapa,poate vom putea face minigameul cel mare de pasti..care vroiam sal facem dar ai zis ca e mult de lucru si nai timpMersi Era necesar sa spui tuturor ce gand aveam noi ?)=)) Massari e curva mea
Kidzors Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 :)) Eh.. acum nu are nimic.. a trecut pastele ne gandim pentru alt ceva.. de vara )
Recommended Posts