Rimmon Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 rSave[pre]Am facut acest include deoarece am vazut unele topicuriCare cereau ajutor in legatura cu:Atunci cand te spawnezi(prima oara) sa te spawneze in locul in care erai cand ai iesit.Exact asta face si acest includeE foarte simplu sa faci asa ceva , dar din lipsa de ocupatie m-am gandit sa o fac.Trebuie sa recunosc un lucru..la partea cu undef-urile am mai tras cu ochiul prin alte include-uri xD[/pre][download]Download include Fixed[/download][download]Download include Fixed - pastebin[/download] Massari e curva mea
eXorcism Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Bravo rimmon .Dar de ce dini si nu sqlite sau mysql ori Y_INI? I'm back bitches.
Rimmon Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 Bravo rimmon .Dar de ce dini si nu sqlite sau mysql ori Y_INI?Pentru ca dini este cel mai simplu ) si e primul care l-am invatat..O sa fac si pe SQLite daca asa vreti xDMersi xD Massari e curva mea
[RMS]Yakuza Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Folositor la multe Bravo Rimmon . ^^ Scriptez for $$, Detalii,add sampofficial.
Recommended Posts