Rimmon Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Nu am vazut nicaieri un board pentru include-uri asa ca postez aici xDAm ascultat de Allex si Stuntman si am facut un includerPos este un include cu cateva functii legate de pozitia unui playerEste primul meu include , deci m-am gandit sa fac ceva mai simpluNu cred ca e nevoie de poze deoarece este foarte clar ce faceFunctii:SetPlayerPosEx(playerid,Float:f_Px,Float:f_Py,Float:f_Pz,interior = 0,vw = 0,message[]);SetVehiclePosEx(vehicleid,Float:f_Vx,Float:f_Vy,Float:f_Vz,interior = 0,vw = 0);SavePlayerPos(playerid);LoadPlayerPos(playerid);SetPlayerPosEx - Seteaza pozitia , interiorul,virtualworld-ul unui player si ii trimite si un mesaj(optional)SetVehiclerPosEx - Seteaza pozitia , interiorul,virtualworld-ul unei masini(daca playerul este in acea masina)SavePlayerPos - salveaza pozitia actuala,interiorul,virtualworld-ul a playeruluiLoadPlayerPos - te intorci la pozitia , interiorul si virtualworld-ul salvat[download]http://www.solidfiles.com/d/5f9ed094f7[/download] Massari e curva mea
Value Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Iti spun dinou ca nu era nevoie de #pragma library rPacSi puteai sa folosesti operatorul ternan si asa ai fi facut totul doar intrun singur stock.Din cate stiam farse facuse o functie de genul acum ceva timp.
[RMS]Yakuza Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Cum spunea si Value Nu necesita #pragma library rPacDar totusi ceva nouSi bun ,5/5 Scriptez for $$, Detalii,add sampofficial.
Rimmon Posted April 23, 2013 Author Posted April 23, 2013 nu strica daca sta acolo #pragma library rPosMs xD Massari e curva mea
[Funky]Anakin Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 native SetVehiclePosEx(vehicleid,Float:f_Vx,Float:f_Vy,Float:f_Vz,interior = 0,vw = 0) nu trebuia native SetVehiclePosEx(vehicleid,Float:f_Vx,Float:f_Vy,Float:f_Vz,interior = 0,vw = 0); ? ? In rest arata bine xD . Si eu o sa lansez azi un include despre pozitii xDD
Diabolik Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Bravo 5/5 LISTA - GAMEMODE-URI SA-MP - Le gasiti pe toate aici: http://twiriock.com/3MGP
Rimmon Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 Anakin" post="140744" timestamp="1366802994"]native SetVehiclePosEx(vehicleid,Float:f_Vx,Float:f_Vy,Float:f_Vz,interior = 0,vw = 0) nu trebuia native SetVehiclePosEx(vehicleid,Float:f_Vx,Float:f_Vy,Float:f_Vz,interior = 0,vw = 0); ? ? In rest arata bine xD . Si eu o sa lansez azi un include despre pozitii xDDe intre /* */ deci nu cred ca e o mare problema xDMersi Diabolik xD Massari e curva mea
Recommended Posts