gabyskm96 Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Salut la toata lumea am si eu o nelamurire cum schimb si eu pretul la masininile de cumparat? sau trebuie schimbat din gm... ca la case merge sa le pui pretul cu edit
Staff Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Eu cred ca ai in scriptfiles un fisier cu masinile si preturile lor [glow=blue,2,300]SAMP.[glow=yellow,2,300]RSP-GAME[glow=red,2,300].NET[/glow][/glow][/glow]
D@rksone Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Eu cred ca ai in scriptfiles un fisier cu masinile si preturile lor cars.cfg , masini.cfg sau masinipersonale.cfgOri daca nu poti modifica de acolo si ai comanda /asetprice , iei fiecare masina in parte si le editezi pretu ) Rareori ne gândim la ceea ce avem, dar mereu la ceea ce ne lipseşte
D@rksone Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Va multumesc!!! :kiss:Deci, ai rezolvat?! Sa pot da T/C Rareori ne gândim la ceea ce avem, dar mereu la ceea ce ne lipseşte
Question
gabyskm96
Salut la toata lumea am si eu o nelamurire cum schimb si eu pretul la masininile de cumparat? sau trebuie schimbat din gm... ca la case merge sa le pui pretul cu edit
4 answers to this question
Recommended Posts