WeAreAnonymus Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 frumos dar la mine cand dau createpoarta imi zice ca nu exista
TeNNeSy Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Foarte folositor dar cand dau /createpoarta apas pe o imagine de acolo si se blocheaza chestia de la mSelection, iar daca apas pe ESC apare radaru,bani etc dar imi ramane imaginea sa selectez poarta...Vre-o parere?
WeAreAnonymus Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 sa iti spun o chestie dupa ce pun poarta etc si dau dpoarta nu se duce in jos unde am setato se duce in dreapta si cand vine inapoi se pune acolo unde am creato deci nici decum sa se puna la baza
WeAreAnonymus Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 E foarte bun, doar ca eu nu reusesc sa-l folosesc.Am bagat tot cum trebuie, l-am pus si-n server.cfg si cand dau /createpoarta nu zice nimic !Sfaturi ?ca sa iti mearga tre sa fii logat cu rcon
DuzzyDas Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Foarte tare sistemul, dar eu am o problema.Dupa ce dau /createpoarta si imi aleg pozitia cand e inchisa, dau /setinchisa 1 si imi zice ca nu sunt langa poarta, iar eu stau lipit de ea, si acceasi poveste si la /setdeschisa.HELP!!!
geo98 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Imi explica cineva cum se instaleaza "monteaza" scripturie? unde trebuie puse si asa mai departe. George H.
SniKeR Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Stie cineva de ce nu imi merge??Sunt logat cu RCON si tot imi zice unknow command..sau cum drq e .. Help va rog1.Edit: Gata, l-am rezolvat Aveam prea multe fs`uri in server.cfg. L-am primul de tot si acum merge 2.Alt edit: Mai am o problema...Cum pun o comanda sa se deschida acea poarta :|
RORPG. Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Foarte bug FS multumim 5/5 Fara reclama in semnatura!
Eklips93 Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Mai bine incercati asta , romanii sunt praf la facut FS http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=486256&highlight=gate
fullkross Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Am o intrebare, cum as putea, folosind fs-ul asta, sa setez ca poarta sa poata fi folosita doar de un singur player sau de membrii unei familii/factiuni??
Recommended Posts