Pinki95 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Ma poate ajuta cineva cu un video sau ceva instructiuni ca nu stiu sa fac port fowarding la routerul:Romtelecom Clicknet (Home Gateway)Model: HG658
DarkyTheAngel Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 [list type=decimal][*]Accesezi interfata de administare a modemului la adresa http://192.168.1.1/.[*]La username introduci "admin" iar la parola tot "admin", fara ghilimele.[*]Accesezi si completezi in felul urmator:Advanced > NAT > Port MappingINTERFACE: WAN6_INTERNET_TR069_R_ATM1_0_35 (PVC pentru ADSL) - WAN1_INTERNET pentru VDSLProtocol: TCP/UDPRemote Host: -External start port: PORTUL PE CARE IL DESCHIZIExternal stop port: PORTUL PE CARE IL DORESTI DESCHISInternal host: IP-UL ECHIPAMENTULUI DIN LAN CARE E CONECTAT LA MODEM (PC SAU RECEPTOR)Internal port: PORTULMapping name: NUMELE PE CARE IL PRIMESTE ACEASTA REGULAApoi apesi pe butonul "submit".Ar trebui sa functioneze, din cate imi amintesc.
Question
Pinki95
Ma poate ajuta cineva cu un video sau ceva instructiuni ca nu stiu sa fac port fowarding la routerul:
Romtelecom Clicknet (Home Gateway)
Model: HG658
1 answer to this question
Recommended Posts