crazyzee Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Salut vreau sa schimb si eu tot sistemu de login/register , de fapt mai exact sa il copiez din alt GM si sa il pun in al meu ... RPG.VIBEPLAY.RORecomand acest server Romanesc bY woozie aka. weedluver aka. undertaker !!
Guest Rock Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Asa, si? Noi cu ce te putem ajuta? Vreti sa til schimbam noi?
crazyzee Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Asa, si? Noi cu ce te putem ajuta? Vreti sa til schimbam noi?nu man ... lol:)))) vreau sa stiu cum il caut in gm .... RPG.VIBEPLAY.RORecomand acest server Romanesc bY woozie aka. weedluver aka. undertaker !!
Guest Rock Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Eu daca iti spun ce sisteme folosesc in gm-ul meu stii? Ai stii sa le scoti?Nu, nu ai avea de unde, asa si noi, nu avem idee ce ai tu acolo, ganditi si voi putin logic inainte sa faceti un post de genul.
crazyzee Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Eu daca iti spun ce sisteme folosesc in gm-ul meu stii? Ai stii sa le scoti?Nu, nu ai avea de unde, asa si noi, nu avem idee ce ai tu acolo, ganditi si voi putin logic inainte sa faceti un post de genul.gm-ul este RPG ... RPG.VIBEPLAY.RORecomand acest server Romanesc bY woozie aka. weedluver aka. undertaker !!
BuBu Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Cum vrei sa te ajutam daca tu nu ne dai sistemul dau de login/register cel care ai si cel care il doresti nou.
Question
crazyzee
Salut vreau sa schimb si eu tot sistemu de login/register , de fapt mai exact sa il copiez din alt GM si sa il pun in al meu ...
RPG.VIBEPLAY.RO
Recomand acest server Romanesc bY woozie aka. weedluver aka. undertaker !!
5 answers to this question
Recommended Posts