Jump to content
  • 0

Question

Posted

Salutare de ce imi arata mie eroarea asta la pawno?? D:\xxxx\xxxx\Server RLS\xx\Server RLS\gamemodes\RLS.pwn(7) : fatal error 100: cannot read from file: "cps"

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

:undecided:

Va rog ajutatima

7 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Chiar nu va inteleg.

Intreceti limita normala de prostie.

Cat de greu era sa cauti pe forum eroarea aia?

Ia uite.

Posted

Chiar nu va inteleg.

Intreceti limita normala de prostie.

Cat de greu era sa cauti pe forum eroarea aia?

Ia uite.

degeaba am intrat pe site la aia si cand am dat sa copii nu merge :( explica tu te rog

Posted

3.Cannot read from file 'X':

Aceasta eroare este cauzata de un include pus la inceputul scriptului (#include <dsa>), dar el nu exista in pawno/includes.

Ca sa rezolvati aceasta eroare trebuie sa adaugati acel include in pawno/include.

Chiar nimeni nu citeste asta ?

EDIT:

Descarca asta si adauga fisierul .inc in pawno/include.Dupa ce ai facut asta, deschide scriptul si apasa F5.

EDIT 2:

Oooops, am uitat sa iti spun.Daca ai deja acel fisier in pawno/include, si inca iti ma da aceasta eroare, fa-ti update la fisierul a_samp.

Posted

3.Cannot read from file 'X':

Aceasta eroare este cauzata de un include pus la inceputul scriptului (#include <dsa>), dar el nu exista in pawno/includes.

Ca sa rezolvati aceasta eroare trebuie sa adaugati acel include in pawno/include.

Chiar nimeni nu citeste asta ?

EDIT:

Descarca asta si adauga fisierul .inc in pawno/include.Dupa ce ai facut asta, deschide scriptul si apasa F5.

EDIT 2:

Oooops, am uitat sa iti spun.Daca ai deja acel fisier in pawno/include, si inca iti ma da aceasta eroare, fa-ti update la fisierul a_samp.

si de unde il iau?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.