[Funky]Anakin Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Salut Tuturor ! De astazi m-am gandit sa mai fac cate un tut pentru incepatori .Sa incepem cu inceputul . Am vazut de foarte multe ori Sisteme de Login / Register interesante dar nimeni nu a postat cum sa faci un dialog .Ei bine , astazi va voi arata eu .Acest dialog poate fi de 3 feluri : [pawn]DIALOG_STYLE_MSGBOX //Arata mesajul intr-un patratel , tu adaugand text mai multDIALOG_STYLE_LIST // Acest Dialog se foloseste cand vrem sa selectam mai multe items gen Masini : Infernus , Elegy , Bufalo ETC .DIALOG_STYLE_INPUT // Acest dialog se foloseste pentru a introduce caractere , cifre ( inputtext ) DIALOG_STYLE_PASSWORD // Acest dialog se foloseste pentru crearea unui Sistem Login / Register , caracterele fiind hasate.[/pawn]DIALOG_STYLE_MSGBOX :[pawn]CMD:introducere( ALLEX ){new String[1900]; // 1900 este numarul de caractere strcat(String , "Hey Useri ! Bine ati venit la tutorialul meu despre cum creem / folosim mai multe dialoguri ." , 1900 ); //strcat este functia care ne ajuta sa scriem mai repede , String e definit mai sus , 1900 numar de caractere .strcat(String, "Va multumesc ca va intereseaza acest tutorial ! ", 1900);ShowPlayerDialog(playerid, 001, DIALOG_STYLE_MSGBOX , "Introducere Scripting", String , " OK " , " Cancel " ); //ShowPlayerDialog functia care ii arata playerului dialogul , 001 este dialogul definit in caz ca vrem sa facem introducerea pe Next sau sa nu dea tag mismatch , DIALOG_STYLE_MSGBOX Este stilul dialogului .return ( 1 );}[/pawn]DIALOG_STYLE_LIST :[pawn]CMD:introducere2( ALLEX ){ShowPlayerDialog(playerid, Teleports , DIALOG_STYLE_LIST , "Teleports " , Teles( ) , "Ok" , "Cancel" );return 1; }Teles(){new Teless[150];//uita-te mai sus !Teless[0]='\0';strcat(Teless, "Stunts" , 150); //uita-te mai sus !strcat(Teless, "Jumps" , 150);//uita-te mai sus !strcat(Teless, "Fun Zone" , 150);//uita-te mai sus !strcat(Teless, "Death Match",150);//uita-te mai sus !strcat(Teless, "Minigames" , 150 );//uita-te mai sus !return Teless;}[/pawn]DIALOG_STYLE_INPUT : [pawn]CMD:introducere2( ALLEX ){ShowPlayerDialog(playerid , 003 , DIALOG_STYLE_INPUT , "Introducere " , "Hey ! \n Te rugam introdu id playerului care vrei sa ii dai Cash ! ", "Ok" , "Cancel" );return ( 1 );}[/pawn]DIALOG_STYLE_PASSWORD : [pawn]CMD:introducere3( ALLEX ){ShowPlayerDialog(playerid , 004 , DIALOG_STYLE_PASSWORD, "Login" , "Te rugam introdu parola pentru a te loga ! " , "Ok" , "Cancel" );return ( 1 );}[/pawn]Iti multumesc fiindca ai citit tutorialul meu ! Daca aveti nelamuriri , erori , warnings , idei , postati mai JOS !
Guest Rock Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Pentru ce ai tu nevoie de un string cu marimea 1900? [ new Teless[1900];]
xxSPEEDYxx Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Pentru ce ai tu nevoie de un string cu marimea 1900? [ new Teless[1900];]Unii chiar nu inteleg ce inseamna acea marime 1.900 dintr-o variabila sa zic asa )Pentru asta: Teles() { new Teless[1900];//uita-te mai sus ! Teless[0]='\0'; strcat(Teless, "Stunts" , 1900); //uita-te mai sus ! strcat(Teless, "Jumps" , 1900);//uita-te mai sus ! strcat(Teless, "Fun Zone" , 1900);//uita-te mai sus ! strcat(Teless, "Death Match",1900);//uita-te mai sus ! strcat(Teless, "Minigames" , 1900 );//uita-te mai sus ! return Teless; } Ti-ar fi destul si 128, sau poate chiar mai putin. Fara reclama in semnatura!
[Funky]Anakin Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Acusi modific xD 1900 am explicat fiind numarul de caractere .
Guest Rock Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Anakin" post="133230" timestamp="1361289154"]Acusi modific xD 1900 am explicat fiind numarul de caractere .Noi ne refeream ca nu ai nevoie de nu string cu marimea 1900.Nu o sa folosesti tu 1900 de litere si spatii in format-ul ala.
[Funky]Anakin Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Noi ne refeream ca nu ai nevoie de nu string cu marimea 1900.Nu o sa folosesti tu 1900 de litere si spatii in format-ul ala.Da da logic .Nu stiu de ce am pus ...
Recommended Posts