Jump to content

Question

Posted

Deci am un server rpg si de exemplu cand scriu lock la masina de la casa imi spune "House vehicle locked" .. bun sa inteleg ca masina e inchis ma dau jos si incerc sa intru in ea nu merge, merg vreo 5-10 merti distanta de masina cand ma intorc pot intra in masina, defapt poate intra oricine :| sper sa ma ajutati

Comanda pe care o am la /lock este urmatoare: http://pastebin.com/AwmuVmjj

Daca nu am postat unde trebuie va rog sa ma scuzati, sunt incepator si as dori putin ajutor daca se poate

3 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Pai atunci se vede ca esti incepator... e simplu de rezolvat.. uite aici

/lock este comanda de la casa si este lafel ca la vehicul

trebuie sa schimbi comanda lock la masina

fa asa:

//----------------------------------[LOCK]-----------------------------------------------

if(strcmp(cmd, "/lockcar", true) == 0)

{

............................................................

senzaolo1xv.png

www.dsrclan.forumfree.it

Posted

Nu cred ca ai inteles ce vreau sa zic, problema la mine e ca daca scriu /lock masina ramane inchsa doar pentru cei care sunt atunci langa masina.. cat despre comanda la alt vehicul pot sa dau /switchkey si schimb keyle, am incercat si asa cum ai zis tu cu /lockcar si imi spune "Server Unknown Command"

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.