stasondj Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Salut,am gasit pe net commanda BuyVip si cand cumpar vip tot merge iar dupa ce ies si intru iar pe server nu mai am vip....Ce pot FACE?
Alexica721 Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 tie ti se face un folder in scripfiles\?daca nu cauta o functie si pune-o in script M-am lasat de comunitatea sa-mp.ro
BuBu Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Fati ca vip-ul sa se salveze prin pInfoDe exemplu[glow=red,2,300]pVip,[/glow]Dupa mergeti la OnPlayerConnect si adaugati[glow=red,2,300]PlayerInfo[playerid][pVip] = 0;[/glow]Acum adaugati asta la OnPlayerRegister[glow=red,2,300]format(var, 32, "VIP=%d\n",PlayerInfo[playerid][pVip]);fwrite(hFile, var);[/glow]Mergeti la OnPlayerUpdate si adaugati[glow=red,2,300]format(var, 32, "VIP=%d\n",PlayerInfo[playerid][pVip]);fwrite(hFile, var);[/glow]Acum la OnPlayerLogin adaugi[glow=red,2,300]if( strcmp( key , "VIP" , true ) == 0 ) { val = ini_GetValue( Data ); PlayerInfo[playerid][pVip] = strval( val ); }[/glow][glow=black,2,300]***[/glow] Iar acum ca comanda ta sa deie acel VIP si sa fie salvat ii setatiPlayerInfo[playerid][pVip] = 0/1; [0 - nu / 1 - da]
Question
stasondj
Salut,am gasit pe net commanda BuyVip si cand cumpar vip tot merge iar dupa ce ies si intru iar pe server nu mai am vip....Ce pot FACE?
2 answers to this question
Recommended Posts