Guest freakzz Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Cum fac sa setez levelu? adica am inceput un gm de la 0 si vreau sa fac de ex sa arate la level ( TAB ) timpu cat a stat pe server, sau cati oameni a omorat... cum o fac? ps: am cautat si al tutoriale si peste tot dar ... nimic
Guest PlayON Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Folosesti variabilele.Pentru kills/deathsSus de tot: new pKills[MAX_PLAYERS], pDeaths[MAX_PLAYERS]; La public OnPlayerDeath(playerid, killerid, reason) pKills[killerid]++; pDeaths[playerid]++; pKills[killerid]++;//Adauga un +1 kill la ucigas(killerid). pDeaths[playerid]++;//Adauga un +1 death la player. Si cu asta verifici cate kills/deaths are. public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[]) { if(strcmp(cmdtext,"/stats",true) == 0) { new string[256]; format(string,sizeof(string),"[Kills = %d] [Deaths = %d]",pKills[playerid],pDeaths[playerid]); SendClientMessage(playerid,COLOR,string); return 1; } return 0; } Poti face asa la fiecare.La Mesage trimise, la Comenzi scrise, la Masini intrate. Dac ama intelegi. Poti face orice. De exemplu pentru mesaje.Sau comenzi. Sus de tot: new pMsgs[MAX_PLAYERS], pCmds[MAX_PLAYERS]; Asta vine la public OnPlayerText(playerid, text[]) pMsgs[playerid]++; Si asta pentru comenzi vine: public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[]) pCmds[playerid]++; Si ca sa verifici faci lafel ca la Kills/Deaths, doar ca la sfaristul formatului scri inloc de pKills[playerid] scri pMsgs[playerid] etc..etc.. Ca sa le salvezi..eh asta=i alta treaba.Cotrobaie intr-un fs de admin si vezi si tu cum vine ce si cum.Cu comenzi /register /login. Ah, si pentru levele...simplu... new pLevel[MAX_PLAYERS]; Asta vine la: public OnPlayerConnect(playerid]) pLevel[playerid] = 0; Pentru a seta levelul de admin la 0! ca de exemplu comanda respectiv sa fie folosita doar de adminu cu levelu cu tare, faci asa if(pLevel[playerid] == 5)//pentru a verifica daca adminu este lvl 5.Pune <= inloc de == ca sa poata sa vada/citeasca/faca ce fac si cei de level mai mic, nu doar cei cu exact lvl 5. { //code //code } pentru a seta proprul tau level pui asta intr-o comanda de gen /level 3 /level 5 pLevel[playerid] = LEVEL;//schimba LEVEL cu LEVELUL dorit.Sper ca te-am ajutat cat de cat!Nelamuriri? Posteaza.Bafta!
Guest freakzz Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 wow... mersi mult exact ce cautam mersi muult )
Question
Guest freakzz
Cum fac sa setez levelu? adica am inceput un gm de la 0 si vreau sa fac de ex sa arate la level ( TAB ) timpu cat a stat pe server, sau cati oameni a omorat... cum o fac?
ps: am cautat si al tutoriale si peste tot dar ... nimic
2 answers to this question
Recommended Posts