oLfacTiv Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Am si eu o problema serverul meu refuza sa citeasca orice sistem de administrare inafara de LuxAdmin si acela chiar foarte greu..ce ar trebui sa fac?
[RMS]Yakuza Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Te-ai asigurat daca este totul pus in script files .? Scriptez for $$, Detalii,add sampofficial.
oLfacTiv Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 Tot tot tot tot.. si in samp-server cand il deschid ara Loading ladmin4v2.amx...dupa aceea altu nu arata ceva de ladmin4v2 sau alt ceva si merge incontinu
BuBu Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Nu prea inteleg la ce te referi tu ca nu iti merge sistemu de admin care il ai? e FS sau ce? poti sa imi mai explici o data, te rog.
oLfacTiv Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 Pai de exemplu am descarcat Ladmin4v2 de pe net lam pus cum trebuie si nu merge :| nu arata ca se incarca in samp-server desi e trecut in server.cfg si e pus totul cum trebuie si da e FS
MiLaS Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 1) L-ai compilat?, Daca da,s-a compilat perfect fara nici o eroare?2) Incearca sa bagi in GameMode la functia OnGameModeInit codul acesta: SendRconCommand("loadfs NUMELE FS-ULUI"); - si la functia OnGameModeExit: SendRconCommand("unloadfs NUMELE FS-ULUI"); .....Poate asa merge..
oLfacTiv Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 1) L-ai compilat?, Daca da,s-a compilat perfect fara nici o eroare?2) Incearca sa bagi in GameMode la functia OnGameModeInit codul acesta: SendRconCommand("loadfs NUMELE FS-ULUI"); - si la functia OnGameModeExit: SendRconCommand("unloadfs NUMELE FS-ULUI"); .....Poate asa merge..da lam compilat bine si no dat eroari.. niki ala de la DKR nu merge ... si nush ce sa mai fac cu luxadmin intra toti pe numele meu!
PawnFox Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Ce gamemod folosesti ?. Poate are sistem de administrare integrat :) 94.23.120.101:7778
oLfacTiv Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 Nu nu are GM integrat folosesc LuxAdmin acum totul merge bine doar ca sistemu de register e praf! ma puteti ajuta sal fac mai bun??
Question
oLfacTiv
Am si eu o problema serverul meu refuza sa citeasca orice sistem de administrare inafara de LuxAdmin si acela chiar foarte greu..ce ar trebui sa fac?
8 answers to this question
Recommended Posts