DarkyTheAngel Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [shadow=black,left]ExInclude[/shadow]1.SetPlayerPosEx( playerid , Float:X , Float:Y , Float:Z , Float:A )playerid - PlayerID.FloatX - Pozitia X.Float:Y - Pozitia Y.Float:Z - Pozitia Z.Float:A - Angle.2.SetVehiclePosEx( vehicleid , Float:X , Float:Y , Float:Z , Float:A )playerid - VehicleID.FloatX - Pozitia X.Float:Y - Pozitia Y.Float:Z - Pozitia Z.Float:A - Angle.3.GetPlayerNameEx( playerid )playerid - PlayerID.[download]http://www.solidfiles.com/d/0671c3ebed[/download]
Guest Rock Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Doar 3 functii?Adauga mai multe, sunt prea putin pentru a fi folosite ca un include..Probabil cei care vor avea nevoie vor copia pur si simplu codul.Dar imi place faptul ca cineva posteaza include si e interesant si modul in care identezi codul.Bravo.
DarkyTheAngel Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Va multumesc la amandoi.O sa mai adaug functii cat mai curand posibil.
CosMyN Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Frumos , Darky .. tine`o tot asa 5/5 eXtreme Speed StuntAge - 50 %
Diabolik Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Frumos , inca ceva original 10/10 LISTA - GAMEMODE-URI SA-MP - Le gasiti pe toate aici: http://twiriock.com/3MGP
[RMS]Yakuza Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Ooo ,Cevaa nou ?;x5/5 Scriptez for $$, Detalii,add sampofficial.
onix09 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Bravo darky, vad ca ai avanast foarte mult, si identezi mai bine acuma 5/5 1
Dekker Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 La ce ma ajuta asa ceva? [email protected] - Orice mapa doriti , add me !
Guest Rock Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 La ce ma ajuta asa ceva?Da-ti si tu seama dupa post.Daca esti scripter de o sapt nu te poate ajuta cu absolut nimic.
Dekker Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 In loc sa scrii predici plictisitoare , nu imi puteai explica la ce ma ajuta? [email protected] - Orice mapa doriti , add me !
Guest Rock Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 In loc sa scrii predici plictisitoare , nu imi puteai explica la ce ma ajuta?Iti reamintesc ca e "Salonul Scripturilor" nu "Discutii/tutoriale scripting".SetPlayerPosEx: Diferenta in ce a facut darky e ca la asta poti seta si "angle", adica directia in care se va uita playerulSetVehiclePosEx: La asta e aceeasi diferentaGetPlayerNameEx: Si la asta diferenta e ca nu mai trebuie sa scrii tu toate alea, iti gaseste numele direct.
[Funky]Anakin Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Iti reamintesc ca e "Salonul Scripturilor" nu "Discutii/tutoriale scripting".SetPlayerPosEx: Diferenta in ce a facut darky e ca la asta poti seta si "angle", adica directia in care se va uita playerulSetVehiclePosEx: La asta e aceeasi diferentaGetPlayerNameEx: Si la asta diferenta e ca nu mai trebuie sa scrii tu toate alea, iti gaseste numele direct.Rock lasa-i in pace ! Tu esti unu dintre cei mai buni ! Eu asa consider ...In fine . Acesta este un inc Foarte Folositor ! Dar vad ca multi distrusi sunt aici si nici nu stiu ce ii aia pawn ...Sorry de OFF !
Recommended Posts