Danni. Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Salutt am si eu o mare problema cu un sv daca ma poti ajuta Imi da problema asta : C:\Users\Danni\Desktop\The Godfather\gamemodes\saveG.pwn(15) : fatal error 100: cannot read from file: "utils" am utils.inc in pawno/include dar tot imi da eroarea ce sa facc..Stiu ca am zis ca am rezolvat doar ca s`a salvat o data si dupa iar face asa !!!:| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arthur Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Deschide gamemodul cu pawno.exe si apoi dai Open din pawno, nu dublu click, ca sa te asiguri ca-i pawno cela de ai include-urile! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danni. Posted December 27, 2012 Author Report Share Posted December 27, 2012 Multumesc mult .. acum merge daca dau open in pawno .. nu imi mai apare eroarea decat daca ii dau dublu clik .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arthur Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 :) vezi, ai grija alta data :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Danni.
Salutt am si eu o mare problema cu un sv daca ma poti ajuta
Imi da problema asta : C:\Users\Danni\Desktop\The Godfather\gamemodes\saveG.pwn(15) : fatal error 100: cannot read from file: "utils"
am utils.inc in pawno/include dar tot imi da eroarea ce sa facc..
Stiu ca am zis ca am rezolvat doar ca s`a salvat o data si dupa iar face asa !!!:|
3 answers to this question
Recommended Posts